Vandaag zijn wij open van
11.00 t/m 19.00 uur

bruiloft goes Eeterij-spelerij Vierlinden Paddestoelmolen in de binnenspeeltuin Draaitoren Vierlinden vanaf boven

bruiloft goes

Vierlinden is er voor iedereen!!

Wij maken uw dag compleet

eten | drinken | genieten | ontspannen

Paddestoelmolen in de binnenspeeltuin

Unieke speelobjecten in de binnenspeeltuin

geheel in het thema natuur

met een Zeeuws tintje!!

Draaitoren

<p style="text-align: center;">Thema Mats Muis</p> <p style="text-align: center;">frisse vrolijke kleuren</p> <p style="text-align: center;">en een overvloed aan muizen!</p>

Vierlinden vanaf boven

Vierlinden is er voor iedereen!!

Wij maken uw dag compleet

eten | drinken | genieten | ontspannen

Binnenspeeltuin Zeeland

In het hart van Zeeland, gelegen in het mooie recreatiegebied de Hollandsche Hoeve in Goes, bevindt zich de binnenspeeltuin. Deze grenst aan eeterij Vierlinden. De indoor-speeltuin bestaat zo’n 10 jaar en de kinderen vinden het fantastisch. Een unieke binnenspeeltuin in Zeeland geheel in thema ‘natuur’ met volop klim-, klauter-, glij- en verstopplezier. Met een heuse boomhut op 8 meter hoogte, speelplezier voor kinderen van 1 t/m 13 jaar. Een softplay peuterhoek, een X-box Kinect (een spelcomputer, maar je moet wel zelf bewegen). Dus geen standaard apenkooien en ballenbakken maar een frisse, hygiënische vernieuwende indoor-speeltuin.

Deze speeltuin en het hele Hollandsche Hoeve gebied is zeer leuk voor een dagje uit in Zeeland met het hele gezin, vrienden en familie. Maar ook voor kinderfeestjes of schoolreisjes zijn er verschillende arrangementen! Ouders/begeleiders mogen zich ook weer even jong voelen en mogen gratis mee naar binnen. Wilt u even rust, dan kunt u bij ons genieten van een heerlijk kopje koffie, lunch of diner in het naastgelegen restaurant.

Vanaf hier ziet u de kinderen wel spelen, maar u hoort ze niet. Wij stellen hoge eisen aan veiligheid en de certificaten en logboeken worden altijd zorgvuldig bijgehouden, waardoor de kinderen een geweldige dag kunnen beleven in de speeltuin van de Vierlinden.

In onze binnenspeeltuin is het veilig spelen! Al onze speeltoestellen zijn door een erkend bedrijf goedgekeurd! Uiteraard blijft het spelen op eigen risico.

Nieuw.. Jaarabonnement

Matsmuis jaarabonnement Vierlinden Goes

Toegangsprijzen:

0 tot 1 jaar gratis
1 t/m 3 jaar € 2,50
4 tot 13 jaar € 5,-
Volwassenen gratis.

Tip

Komt u met veel kinderen of komt u vaker, neem dan een strippenkaart 11x spelen voor de prijs van 10 € 50,00
De binnenspeeltuin is minder geschikt voor 13-18 jarigen, indien zij toch toegang willen, dan bedraagt de entreeprijs eveneens € 5,00

Jaarabonnement

Kom jij vaak spelen? Dan is het jaarabonnement wat voor jou! Onbeperkt komen spelen voor maar €65.00 voor een jaar, de begeleiding mag zoals alijd gratis mee naar binnen! Wil je weten wat deze cadeaupas precies inhoudt? Klik dan op cadeaupas, voordelig spelen doe je in de Vierlinden.

 

 Foto de paddestoel Vierlinden in Goes!

 

Neem een kijkje in de binnenspeeltuin!

Plattegrond
Lees verder
Kinderfeestje

Kinderfeestje

Ook voor onvergetelijke kinderpartijtjes bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Vierlinden maar ook in het hele gebied vindt u alles voor een leuk dagje uit.

Lees verder
Midgetgolf

Midgetgolf

Midgetgolf is zeer geschikt voor kinderfeestjes, schoolreizen, familiefeestjes, verenigingen en  personeelsuitstapjes!