Ocg Trofee

Deze eervolle prijs is sinds 1997 ingesteld. De verkiezing van de ondernemer van Gemeente Goes, die hieraan verbonden is, wordt eens in de drie jaar gehouden. Dit jaar was het inmiddels alweer de achtste keer dat de verkiezing plaats vond.

Iedere ondernemer uit de Gemeente Goes die zicht inzet voor bijvoorbeeld de bevordering van kwaliteit, voor innovatie of voor maatschappelijke of sociale doelen, kan in aanmerking komen voor de OCG-Trofee. Deze prijs is niet alleen een uiting van waardering van de successen van ondernemingen, maar ook een aanmoediging voor de goede wijze van ondernemen. Tijdens het diner heeft de voorzitter Kees van Overloop van het OCG-bestuur het woord gegeven aan de voorzitter van de jury, Jo-Annes de Bat. De Bat wees erop dat Eeterij-spelerij Vierlinden een begrip in Goes is. Het gaat om een familiebedrijf, wat volgens de jury goed heeft ingespeeld op maatschappelijke ontwikkelingen.

Vierlinden Goes winnaar OCG trofee 2018!

Ook interessant voor u

Rookvrij Hollandsche Hoeve

Rookvrij Hollandsche Hoeve

De Hollandsche Hoeve is voor een groot deel rookvrij, dit is gemarkeerd door blauw strepen op het voetpad, ga jij ook voor een rookvrije generatie?

Meer over Rookvrij Hollandsche Hoeve
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! €17,50 incl. 2 consumpties naar keuze, kinderen betalen dezelfde prijs incl. golf & binnenspelen! Zoet en hartig! Een complete etagère met lekkers! Reserveer snel via onze site, telefonisch of e-mail!

Meer over Boerderij ontbijt en lunch
Nieuwe virtuele tour

Nieuwe virtuele tour

Op onze website vindt je een compleet nieuwe virtuele Google tour, kijk eens rond in ons bedrijf en reserveer snel via onze site!

Meer over Nieuwe virtuele tour