Uit eten met kerst

Uit eten met kerst in het gezelligste restaurant van Goes, bij de Vierlinden serveren we op 1ste en 2e kerst een koud-warm en dessertbuffet geheel in thema!

Gezellig met uw familie en/of vrienden genieten in het sfeervol ingerichte restaurant van een heerlijk en kwalitatief uitstekend buffet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, reserveer snel via onze website of neem telefonisch contact met ons op!

Uit eten met kerst doe je bij de Vierlinden in goes! 

Doe hier uw aanvraag: http://vierlindengoes.nl/contact


Lekker uit eten met kerst in het gezelligste restaurant van Goes!

Ook interessant voor u

Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische Scooters zijn te huur bij de Vierlinden. Gezellig een middagje op pad met deze stille en milieubewuste scooters. Voor vandaag een scooter huren? Bel dan 0113-211865. Voor morgen of een later moment lees dan verder!

Meer over Elektrische scooters
Midgetgolf geopend

Midgetgolf geopend

De midgetgolfbaan bij de Vierlinden in Goes is geopend, wij ontvangen u graag! Ook is onze binnenspeeltuin geopend volgens onze openingstijden!

Meer over Midgetgolf geopend
MiniCars Baan!

MiniCars Baan!

Wij hebben een prachtige MiniCars baan aangelegd in onze tuin! De baan is geopend tijdens openingstijden v.d. Vierlinden en je betaald €1,- per rit. Voor kinderen onder 4 jaar moet er een volwassene gezellig meerijden! Ook de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij zijn geopend!

Meer over MiniCars Baan!