Helaas voor u,
wij zijn vandaag gesloten

bruiloft goes Eeterij-spelerij Vierlinden Paddestoelmolen in de binnenspeeltuin Draaitoren Vierlinden vanaf boven

bruiloft goes

Vierlinden is er voor iedereen!!

Wij maken uw dag compleet

eten | drinken | genieten | ontspannen

Paddestoelmolen in de binnenspeeltuin

Unieke speelobjecten in de binnenspeeltuin

geheel in het thema natuur

met een Zeeuws tintje!!

Draaitoren

<p style="text-align: center;">Thema Mats Muis</p> <p style="text-align: center;">frisse vrolijke kleuren</p> <p style="text-align: center;">en een overvloed aan muizen!</p>

Vierlinden vanaf boven

Vierlinden is er voor iedereen!!

Wij maken uw dag compleet

eten | drinken | genieten | ontspannen

Geschiedenis

EETERIJ-SPELERIJ VIERLINDEN

In de zomer van 1985 vind de overname plaats van midgetgolfbaan ‘de Hollandsche Hoeve’ met plannen voor de bouw van een pannenkoekhuisje. Dit wordt zeer snel ontworpen in Finnhouse stijl en goedgekeurd door de Gemeente Goes, wat tot gevolg heeft dat de 1e balk op 9 januari 1986 al wordt gelegd, door de toenmalige wethouder, voor velen welbekend als dhr. Lieven de Leeuw. Hierbij de start van Pannenkoekhuisje Likkepot.

De officiële opening laat niet lang op zich wachten, na hard werken wordt dit op 14 mei 1986 door de eerste vrouwelijke wethouder van Goes mevr. Van Tooren-Loerakker verricht.

Na verloop van tijd blijken we niet meer aan alle verwachtingen te kunnen voldoen, partijen nemen toe en de ruimte is niet altijd voldoende, waardoor we nog al eens ‘nee’ moeten verkopen en dat is niet fijn voor ons als ondernemers.

Daar we door gezinsuitbreiding ook 2 zoons rijker zijn geworden, passen we in 1996 (ná de verbouwing van eethuis met serre en uitgiftebuffet), ook de naam van onze zaak aan Wim, Ellen, Nieky en Jimmy Verlinde: samen “de Vierlinden”

Rond 2005 komen er plannen bovenborrelen voor het bouwen van een binnenspeeltuin, het vervangen van de grote alu-partyhal voor een mooie tuinkamer en een nieuw groot restaurant, met ervoor een ruime entrée, waardoor het bestaande pand, bijna in één keer inpandig wordt. Hiervoor wordt op 10 januari 2007 de 1e paal door wethouder mevr. S. van ’t Westeinde de ’grond ingeslagen’, waarbij meteen de nieuwe naam bekend wordt gemaakt: EETERIJ-SPELERIJ VIERLINDEN. Negen maanden later op 5 september 2007 vind de officiële opening plaats door locoburgemeester dhr. Rinus Dieleman.

SPELERIJ - Unieke binnenspeeltuin geheel in thema natuur met volop klim, klauter en glijplezier en een heuse boomhut op 8 meter hoogte. Er is een x box 360 live kinect, waarbij je toch nog zelf moet bewegen. Maar ook aan de kleintjes is gedacht, zij kunnen genieten en spelen in een gezellige peuterhoek ! Dus speelplezier voor kinderen van 1 - ca.13 jr.

EETERIJ - In het groene hart van de Hollandsche Hoeve, Sfeervol eethuis: ‘LIKKEPOT’; lichte tuinkamer: ‘VIERLINDEN’, Beiden apart of samen te reserveren voor al uw feesten en partijen, van kraamreceptie tot condoleance van kinderpartijtjes tot schoolreizen. Nieuwe eeterij ‘BOOMHUT’ met 80 zitplaatsen, gezellig familierestaurant, altijd vrij voor een kopje koffie, een goede lunch of een lekkere maaltijd van de kaart. Alles geheel rolstoeltoegankelijk.

Een ruime, goed onderhouden 18 HOLES MIDGETGOLFBAAN. Daarbij 3 TERRASSSEN en een UITGIFTEBUFFET voor ijs en midgetgolfsticks Totale capaciteit

Dit alles gelegen in een landelijke omgeving met volop –gratis- parkeergelegenheid!!

Recreatiegebied Hollandsche Hoeve met binnenspeeltuin, horeca, midgetgolf, kinderboerderij, ambachtscentrum, MEC. Samen met Omnium, één van de mooiste dagattracties voor heel Zeeland en Brabant en natuurlijk België !!