Vandaag zijn wij open van
11.00 t/m 19.00 uur

bruiloft goes Eeterij-spelerij Vierlinden Paddestoelmolen in de binnenspeeltuin Draaitoren Vierlinden vanaf boven

bruiloft goes

Vierlinden is er voor iedereen!!

Wij maken uw dag compleet

eten | drinken | genieten | ontspannen

Paddestoelmolen in de binnenspeeltuin

Unieke speelobjecten in de binnenspeeltuin

geheel in het thema natuur

met een Zeeuws tintje!!

Draaitoren

<p style="text-align: center;">Thema Mats Muis</p> <p style="text-align: center;">frisse vrolijke kleuren</p> <p style="text-align: center;">en een overvloed aan muizen!</p>

Vierlinden vanaf boven

Vierlinden is er voor iedereen!!

Wij maken uw dag compleet

eten | drinken | genieten | ontspannen

Bruiloft

Voor bruiloften bent u bij ons aan het juiste adres. Loop niet langs maar kom eens binnen, dan weet u meteen waar uw onvergetelijke bruiloftsfeest gaat beginnen. Bij de mooiste dag van uw leven, hoort een unieke locatie in een mooi en groenrijk gebied!

Of u hier nu wilt dineren of een buffet wenst, feesten met alle genodigden met live muziek of géén muziek. Of u neemt genoegen met luxe bittergarnituren tijdens de receptie? Bij de Vierlinden kunt u alle kanten op. Alles kan naar uw wens worden ingevuld.

Hulp nodig met uw bruiloft?
Vierlinden begrijpt heel goed wat er op je af komt als je besloten hebt om te gaan trouwen. Wij denken graag met je mee en staan open voor de suggesties en wensen van het bruidspaar en ceremoniemeester. Inmiddels hebben wij na 31 jaar voldoende ervaring in huis om uw dag vlekkeloos te laten verlopen zodat we u en uw gasten kunnen ‘ontzorgen’

Trouwlocatie Zeeland

Trouwlocatie
Wij en de gemeente Goes zijn druk bezig met trouwen op locatie! Om zo ook de Vierlinden in de toekomst als de trouwlocatie van Zeeland aan te merken.

Bruidstaart
Een bruidstaart vertelt vaak het verhaal van een bruidspaar. Mooie details en alles in samenwerking met het bruidspaar, natuurlijk samen romantisch aansnijden en vervolgens genieten van een heerlijke punt! Ook bruids ijstaarten behoren tot de mogelijkheden, of wat dacht u van een toast uitbrengen bij ontvangst met een glas ‘bubbels’?

Bent u op de hoogte van de datum, tijdsindeling, aantal gasten, wensen, neem dan vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak, waarna wij voor een passende offerte zorg kunnen dragen. Voor een globale prijsberekening zie onze prijzen op deze site.

De beste trouwlocatie van Zeeland

Plattegrond
Lees verder
Barbecueën in Goes

Barbecueën in Goes

Bij Eeterij Vierlinden Goes kunt u terecht voor een barbecue buffet vanaf minimaal 15 personen. Barbecue buffetten in de Vierlinden betekenen een avond lang gezellig en heerlijk barbecueën in een gezellige en ongedwongen ambiance.

Lees verder
Koud- & warm buffet

Koud- & warm buffet

Zeer luxe buffetten met de betere vlees- en vissoorten en heerlijke huisgemaakte salades. Voor de kinderen hebben we een special arrangement en mogen gebruik maken van de binnenspeeltuin.