Helaas voor u,
wij zijn vandaag gesloten

bruiloft goes Eeterij-spelerij Vierlinden Paddestoelmolen in de binnenspeeltuin Draaitoren Vierlinden vanaf boven

bruiloft goes

Vierlinden is er voor iedereen!!

Wij maken uw dag compleet

eten | drinken | genieten | ontspannen

Paddestoelmolen in de binnenspeeltuin

Unieke speelobjecten in de binnenspeeltuin

geheel in het thema natuur

met een Zeeuws tintje!!

Draaitoren

<p style="text-align: center;">Thema Mats Muis</p> <p style="text-align: center;">frisse vrolijke kleuren</p> <p style="text-align: center;">en een overvloed aan muizen!</p>

Vierlinden vanaf boven

Vierlinden is er voor iedereen!!

Wij maken uw dag compleet

eten | drinken | genieten | ontspannen

Bruiloft

Voor bruiloften bent u bij ons aan het juiste adres. Loop niet langs maar kom eens binnen, dan weet u meteen waar uw onvergetelijke bruiloftsfeest gaat beginnen. Bij de mooiste dag van uw leven hoort een unieke locatie in een mooi en groenrijk gebied!

Alles kan naar uw wens worden ingevuld. Van receptie met bittergarnituur tot een luxe verzorgd buffet, in overeenstemming met uw wensen.

Hulp nodig met uw bruiloft?
Vierlinden begrijpt heel goed wat er op je af komt als je besloten hebt om te gaan trouwen. Wij denken graag met je mee en staan open voor de suggesties en wensen van het bruidspaar. Inmiddels hebben wij na ruim 30 jaar voldoende ervaring in huis om uw dag vlekkeloos te laten verlopen zodat we u en uw gasten een onvergetelijke dag te kunnen verzorgen.

Trouwlocatie Zeeland

Trouwlocatie
Wij zijn met de gemeente Goes zijn druk bezig om trouwen op locatie mogelijk te maken! Om de Vierlinden in de toekomst als dé trouwlocatie van Zeeland te maken.

Bruidstaart en decoratie
Ook uw bruidstaart kunnen wij in overleg met u verzorgen. Uw persoonlijke wensen kunnen hier naar vertaald worden. Zelfs een bruidstaart van ijs is mogelijk.

Uiteraard passen we ook de decoratie/bloemen op tafel aan aan uw thema of kleurwensen.

Bij de keuze voor een band of dj kunnen wij u suggesties doen!


Bent u op de hoogte van de datum, tijdsindeling, het ongeveer aantal gasten en wensen? Vraag dan snel een offerte aan via de knop "offerte aanvraag" wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact me u op!

De beste trouwlocatie van Zeeland

Plattegrond
Lees verder
Barbecueën in Goes

Barbecueën in Goes

Bij Eeterij Vierlinden Goes kunt u terecht voor een barbecue buffet vanaf minimaal 15 personen. Barbecue buffetten in de Vierlinden betekenen een avond lang gezellig en heerlijk barbecueën in een gezellige en ongedwongen ambiance.

Lees verder
Koud- & warm buffet

Koud- & warm buffet

Zeer luxe buffetten met de betere vlees- en vissoorten en heerlijke huisgemaakte salades. Voor de kinderen hebben we een special arrangement en mogen gebruik maken van de binnenspeeltuin.