Binnenspeeltuin Zeeland

In het hart van Zeeland, gelegen in het mooie recreatiegebied de Hollandsche Hoeve in Goes, bevindt zich de binnenspeeltuin. Deze grenst aan de Vierlinden. De indoorspeeltuin is al jaren een begrip in Goes en de kinderen vinden het fantastisch. Een unieke binnenspeeltuin in Zeeland geheel in thema ‘natuur’ met volop klim-, klauter-, glij- en verstop plezier. Met een heuse boomhut op 8 meter hoogte maakt het deze unieke speeltuin spannend voor alle leeftijden,

Speciaal voor de kleine kinderen (1-4 jaar)  is er een ruime softplay kinderhoek, mini apenkooi en Mats Muis springkussen aangelegd. Deze kunt u vanaf diverse plaatsen in het restaurant zien. Voor de oudere kinderen is de rest van de speeltuin een echte uitdaging. 

Een unieke indoor speeltuin in het groene hart van Goes

Deze speeltuin en het hele Hollandsche Hoeve gebied is zeer leuk voor een dagje uit in Zeeland met het hele gezin, vrienden en familie.

Maar ook voor kinderfeestjes of schoolreisjes zijn er verschillende arrangementen! Ouders/begeleiders mogen zich ook weer even jong voelen en mogen gratis mee naar binnen.

Wilt u even rust, dan kunt u bij ons genieten van een heerlijk kopje koffie met gebak, uitgebreide lunch of diner gerechten in het naastgelegen restaurant.

Vanaf hier ziet u de kinderen wel spelen, maar u hoort ze niet.

 

Onze overdekte speeltuin biedt speelplezier voor kinderen van 1-13 jaar.

 

Toegangsprijzen:

tot 1 jaar gratis
1 t/m 3 jaar € 2,50
vanaf 4 jaar € 5,-
Volwassenen: Gratis

Mats Muis voordeel arrangement:

€ 14,50

- Binnenspelen
- 1 consumptie naar keuze
- Mats Muis kinderbox met inhoud naar keuze incl. verrassing. (Een pannenkoek, wafel, tosti, poffertjes of frites met snack naar keuze, appelmoes en mayonaise)
- Midgetgolf (mag ook op een andere dag ingeleverd worden)
- IJsje 

Actievoorwaarden zie: algemene-voorwaarden

Schoolreis arrangement:

 

 

 

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Ook voor onvergetelijke kinderpartijtjes bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Vierlinden maar ook in het hele gebied vindt u alles voor een leuk dagje uit.

Meer over kinderfeestje
Midgetgolf

Midgetgolf

Midgetgolf is zeer geschikt voor kinderfeestjes, schoolreizen, familiefeestjes, verenigingen en personeelsuitstapjes!

Meer over midgetgolf
Hollandsche Hoeve

Hollandsche Hoeve

De Hollandsche Hoeve biedt vele mogelijkheden, als wandelgebied, natuurgebied, sport en recreatie!

Meer over hollandsche hoeve