Binnenspeeltuin Zeeland -OPEN-

In het hart van Zeeland, gelegen in het mooie recreatiegebied de Hollandsche Hoeve in Goes, bevindt zich de binnenspeeltuin. Deze grenst aan eeterij Vierlinden. De indoor-speeltuin bestaat al ruim 10 jaar en de kinderen vinden het fantastisch. Een unieke binnenspeeltuin in Zeeland geheel in thema ‘natuur’ met volop klim-, klauter-, glij- en verstop plezier. Met een heuse boomhut op 8 meter hoogte, speelplezier voor kinderen van 1 t/m 13 jaar.

Een softplay peuterhoek, een X-box Kinect (een spelcomputer, maar je moet wel zelf bewegen). Dus geen standaard apenkooien en ballenbakken maar een frisse, hygiënische vernieuwende indoor-speeltuin.

Een unieke indoor speeltuin in het groene hart van Goes

Deze speeltuin en het hele Hollandsche Hoeve gebied is zeer leuk voor een dagje uit in Zeeland met het hele gezin, vrienden en familie. Maar ook voor kinderfeestjes of schoolreisjes zijn er verschillende arrangementen! Ouders/begeleiders mogen zich ook weer even jong voelen en mogen gratis mee naar binnen.

Wilt u even rust, dan kunt u bij ons genieten van een heerlijk kopje koffie, lunch of diner in het naastgelegen restaurant.

Vanaf hier ziet u de kinderen wel spelen, maar u hoort ze niet.

Toegangsprijzen:

0 tot 1 jaar gratis
1 t/m 3 jaar € 2,50
4 tot 13 jaar € 5,-
Volwassenen: Gratis

De binnenspeeltuin is minder geschikt voor 13-18 jarigen, indien zij toch toegang willen, dan bedraagt de entreeprijs eveneens € 5,00

 

Mats Muis voordeel arrangement:

€ 14,50

- Binnenspelen
- Midgetgolf
- 1 consumptie naar keuze,
- Mats Muis kinderbox met inhoud naar keuze incl. verrassing. (Frites met snack, pannenkoek, wafel, tosti of poffertjes)
- IJsje aan het loket

Actievoorwaarden zie: algemene-voorwaarden

Schoolreis arrangement:

 

 

 

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Ook voor onvergetelijke kinderpartijtjes bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Vierlinden maar ook in het hele gebied vindt u alles voor een leuk dagje uit.

Meer over kinderfeestje
Midgetgolf

Midgetgolf

Midgetgolf is zeer geschikt voor kinderfeestjes, schoolreizen, familiefeestjes, verenigingen en personeelsuitstapjes!

Meer over midgetgolf
Hollandsche Hoeve

Hollandsche Hoeve

De Hollandsche Hoeve biedt vele mogelijkheden, als wandelgebied, natuurgebied, sport en recreatie!

Meer over hollandsche hoeve