Een reunie in het hartje van Zeeland

Een reunie organiseren in het hartje van Zeeland, bij de Vierlinden in Goes

De Vierlinden is de perfecte locatie voor het organiseren van een familiereunie of schoolreünie, wij beschikken over diverse zalen die gezellig en sfeervol zijn ingericht. Gezellig bijkletsen met de familie of oude schoolvrienden en de mooiste en leukste verhalen zullen naar boven komen!

De perfecte accommodatie voor het organiseren van een reunie

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van een familie reünie of school reunie kunnen wij u perfect wegwijs maken betreffende de mogelijkheden die wij bieden.
Samen met u bespreken we uw wensen en zullen zorg dragen aan een leuke en bijzondere dag! Soms heb je elkaar al jaren niet meer gezien en valt er genoeg bij te praten, gezellig onder het genot van een hapje en een drankje of een heerlijk buffet dat vers wordt bereid door onze koks.

Een familiereunie of schoolreunie organiseren in het hartje van Zeeland, bij de Vierlinden in Goes!

Familiereunie

Een familiereunie, daar heb je opa Kees; die heeft altijd van die leuke verhalen!

De Vierlinden in Goes is bij uitstek de locatie voor het organiseren van een familiereunie. Nodig uw familie uit om elkaar weer eens te zien!
Soms zie je elkaar dagelijks en soms zie je elkaar een hele lange tijd niet. Daarom is het zo leuk om een bijeenkomst te organiseren. Iedereen kan gezellig bijkletsen en de mooiste verhalen van vroeger worden gedeeld.

Wij gaan samen met u rond de tafel zitten en bespreken uw wensen tot in de puntjes, de Vierlinden biedt vele mogelijkheden op het gebied van hapjes, drankjes, buffetten en barbecues.
Zelf bent u te gast en hoeft zich niet over de planning te bekommeren, ons personeel zal u op een vriendelijke en gastvrije manier ontvangen en voorzien van de heerlijkste hapjes en drankjes.

Schoolreunie

Hoe leuk is dat, je ziet je oude klasgenoten weer!

Een schoolreunie organiseren bij de Vierlinden in Goes, is dat even lang geleden! Iedereen ziet elkaar weer na een lange tijd. Onder het genot van een hapje en een drankje komen de mooiste verhalen weer naar boven.

Tijdens de reünie biedt de Vierlinden vele mogelijkheden op het gebied van hapjes, drankjes, buffetten en barbecues.
Zo is het mogelijk om met consumptiemunten te werken of een vaste prijs af te spreken voor de drankjes, zo weet u van te voren waar u aan toe bent.

Vierlinden Nieuws!

Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische scooters huren in Goes!
Wil jij een elektrische scooter huren in Goes voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Reserveer deze dan snel via de reserveermodule!

Meer over elektrische scooters
High tea

High tea

Wil je gezellig komen high tea'en ? dan bent u bij de Vierlinden aan het juiste adres!
Huisgemaakte lekkernijen, zoet en hartig! Een echte aanrader.

Meer over high tea
Feestje geven in de Vierlinden?

Feestje geven in de Vierlinden?

Geniet van onze feesten en partijen in onze sfeervol ingerichte feestzalen.
Wij kijken graag met u mee en verzorgen uw dag tot in de puntjes. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Meer over feestje geven in de vierlinden?