Een kinderfeestje organiseren in een geweldige binnenspeeltuin!

Je bent jarig! Daar hoort een feestje bij, nodig je beste vrienden en/of vriendinnen uit voor het vieren van je kinderfeestje. De Vierlinden in Goes is al jaren lang dé locatie voor het vieren van je feestje, lekker frietjes of pannenkoeken eten, spelen in de binnenspeeltuin en een rondje midgetgolf op de landelijk gelegen midgetgolfbaan.

Je feestje vieren in het hartje van Zeeland bij de Vierlinden in Goes!

Je hebt je eigen feesttafel en kunt zelf kiezen of je frietjes of pannenkoeken wilt eten, dit beslist ieder kindje op de dag zelf. Een kinder high tea serveren wij alleen per kinderfeestje, dan eet iedereen hetzelfde. Het leuke van de kinder high tea is dat je niet alles tegelijk hoeft op te eten, je kunt het ook even laten staan zodat je tussendoor lekker kunt ravotten in de meest unieke binnenspeeltuin van Zeeland, wie wil dat nou niet. Een speeltuin boordevol leuke en unieke speelobjecten geheel in het thema natuur. Wat echt zo is, deze speeltuin zie je nergens anders!

Organiseer je leukste kinderfeestje in
Zeeland bij de Vierlinden in Goes!

 

Kinderfeestje high tea

€ 15,-

Kies je voor een kinderfeestje met high tea dan ben je iemand die het leuk vindt om van alles wat te eten, zoetige en hartige hapjes worden geserveerd op een echte etagère. Alle kindjes op jouw feestje zullen het geweldig vinden.

Kijk snel verder op de volgende pagina wat je allemaal kunt verwachten bij het kinderfeestje high tea.

 

Kinderfeestje Boomhut

€ 12,-

Bij een kinderfeestje Boomhut serveren we voor iedereen een Mats Muis kinderbox met verrassing, keuze uit frietjes of een pannenkoek, je kunt op de dag zelf kiezen wat jij in je kinderbox wilt, onbeperkt ranja voor alle kindjes en natuurlijk is er voor ieder kinderfeestje een eigen tafel en kun je tussendoor lekker spelen in de binnenspeeltuin!

 

Kinderfeestje Mad Science

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje? Wil je even iets anders? Neem dan contact met ons op! Je zult merken dat wij de ervaring in huis hebben om de verjaardag van je kind echt speciaal te maken.

Mad Science komt speciaal voor de jarige naar de Vierlinden en verzorgd een programma wat de kinderen niet snel zullen vergeten. De jarige geniet van de persoonlijke aandacht en u als ouder geniet van de stralende gezichten van de kinderen wanneer ze raketten lanceren, slijm maken, rook kringen schieten, suikerspinnen eten en nog veel meer!

Belangrijk

Op de dag van je Kinderfeestje:

  • Melden aan de bar in de Boomhut.
  • Kinderen krijgen hun polsbandje en maken een keuze uit een kinderbox met friet en een frikandel of een kinderbox met een pannenkoek.
  • Ouders/begeleiders krijgen muntjes mee voor een ijsje en midgetgolf.
  • De tafel van de jarige opzoeken en wellicht cadeautjes uitpakken.
  • Eten, onbeperkt ranja drinken, spelen, midgetgolfen en feesten.
  • Afrekenen en thuis uitrusten en terugkijken op een fantastische dag!

Of nog even lekker het recreatiegebied in, naar de waterspeeltuin, buitenspeeltuin, ambachtscentrum of langs de dieren op de kinderboerderij. Ook zijn er nog verschillende trapveldjes in het gebied waar je van alles kunt organiseren.

Alle kinderfeestjes, vanaf minimaal 5 kinderen. Minimaal 1 dag voordien reserveren.

Vierlinden Nieuws!

Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! Reserveer snel!

Meer over boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee 2018 gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over ocg trofee
Nieuwe virtuele tour

Nieuwe virtuele tour

Op onze website vindt je een compleet nieuwe virtuele Google tour, kijk eens rond in ons bedrijf en reserveer snel via onze site!

Meer over nieuwe virtuele tour