Een kinderfeestje organiseren in een geweldige binnenspeeltuin!

Hoera je bent jarig! Daar hoort een feestje bij, nodig je beste vrienden en/of vriendinnen uit voor het vieren van je kinderfeestje. De Vierlinden in Goes is al jaren lang dé locatie voor het vieren van je feestje, lekker frietjes of pannenkoeken eten of kies je voor een heerlijke kinder high tea. En dan natuurlijk nog lekker spelen in de binnenspeeltuin en een rondje midgetgolf op de landelijk gelegen midgetgolfbaan.

Je feestje vieren in het hartje van Zeeland bij de Vierlinden in Goes!

Je hebt je eigen feesttafel en kunt zelf kiezen of je frietjes of pannenkoeken wilt eten, dit beslist ieder kindje op de dag zelf. Een kinder high tea serveren wij alleen per kinderfeestje, dan eet iedereen hetzelfde. Het leuke van de kinder high tea is dat je niet alles gelijk op hoeft te eten, je kunt het ook even laten staan zodat je tussendoor lekker kunt ravotten in de meest unieke binnenspeeltuin van Zeeland, wie wil dat nou niet! Een speeltuin boordevol leuke en unieke speelobjecten geheel in het thema natuur. Deze speeltuin zie echt je nergens anders!

Organiseer je leukste kinderfeestje in Zeeland bij de Vierlinden in Goes!

 

Kinderfeestje Boomhut

€ 15,-

Bij een kinderfeestje Boomhut serveren we voor iedereen een Mats Muis kinderbox met verrassing, keuze uit frietjes of een pannenkoek, je kunt op de dag zelf kiezen wat jij in je kinderbox wilt. Onbeperkt ranja, een ijsje en ook is de midgetgolf zijn inbegrepen voor alle kindjes. Natuurlijk is er voor ieder kinderfeestje een eigen tafel en kun je tussendoor onbeperkt spelen in de binnenspeeltuin!

 

 

 

Kinderfeestje high tea

€ 17,50

Kies je voor een kinderfeestje met high tea dan ben je iemand die het leuk vindt om van alles wat te eten, zoete en hartige hapjes worden geserveerd zoals cupcakes, poffertjes, sandwitches, etc. etc.. Al je vriendjes en vriendinnetjes op jouw feestje zullen het geweldig vinden.

Kijk snel verder op de volgende pagina wat je allemaal kunt verwachten bij het kinderfeestje high tea.

 

Kinderfeestje Mad Science

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje? Wil je net even iets anders dan een standaard kinderfeestje?

Mad Science komt speciaal voor de jarige naar de Vierlinden en verzorgd een programma wat de kinderen niet snel zullen vergeten. De jarige geniet van de persoonlijke aandacht en u als ouder geniet van de stralende gezichten van de kinderen wanneer ze raketten lanceren, slijm maken, rook kringen schieten, suikerspinnen eten en nog veel meer!

Je dient bij de Vierlinden én bij Mad Science apart te reserveren.

Belangrijk

Op de dag van je Kinderfeestje:

- Melden aan de bar in de Boomhut.
- Kinderen krijgen hun polsbandje en maken een keuze uit een kinderbox met friet en een frikandel of een kinderbox met een pannenkoek.
- Ouders/begeleiders kunnen muntjes aan de bar vragen voor een ijsje en midgetgolf.
- De tafel van de jarige opzoeken en wellicht cadeautjes uitpakken.
- Eten, drinken, spelen, midgetgolfen en feesten.
- Afrekenen en thuis uitrusten en terugkijken op een fantastische dag!

Tussendoor kun je altijd naar buiten het recreatiegebied in, naar de waterspeeltuin, buitenspeeltuin, ambachtscentrum of langs de dieren op de kinderboerderij. Ook zijn er nog verschillende trapveldjes in het gebied waar je van alles kunt organiseren.

Alle kinderfeestjes zijn vanaf minimaal 5 kinderen en minimaal 1 dag voordien reserveren.

Vierlinden Nieuws!

High tea

High tea

Wil je gezellig komen high tea'en ? dan bent u bij de Vierlinden aan het juiste adres!
Huisgemaakte lekkernijen, zoet en hartig! Een echte aanrader.

Meer over high tea
Feestje geven in de Vierlinden?

Feestje geven in de Vierlinden?

Geniet van onze feesten en partijen in onze sfeervol ingerichte feestzalen.
Wij kijken graag met u mee en verzorgen uw dag tot in de puntjes. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Meer over feestje geven in de vierlinden?
Entree binnenspeeltuin

Entree binnenspeeltuin

Koop je entreetickets aan de bar: 0-1 jaar gratis, 1-3 jaar €2,50 en vanaf 4 jaar €5,- of maak gebruik van het voordeel arrangement:
incl. toegang binnenspeeltuin, ijsje, consumptie naar keuze, midgetgolf en eten voor €14,50!
-
Wilt u geen voordeel arrangement maar wel los entree? Bestel een hoofdgerecht en ontvang bij het afrekenen een munt om volgende keer gratis terug te komen!

Meer over entree binnenspeeltuin