Bruiloft

Voor jullie bruiloft bent u bij ons aan het juiste adres. Loop niet langs maar kom eens binnen, dan weet u meteen waar uw onvergetelijke bruiloftsfeest gaat beginnen. Bij de mooiste dag van uw leven hoort een unieke locatie in een mooi en groenrijk gebied!

Alles kan naar uw wens worden ingevuld. Van volledig verzorgde dag met huwelijksceremonie, taartmoment, receptie met bittergarnituur tot een luxe verzorgd buffet en feestavond in overeenstemming met uw wensen.

Hulp nodig met uw bruiloft?
Vierlinden begrijpt heel goed wat er op jullie af komt als je besloten hebt om te gaan trouwen. Wij denken graag met jullie mee en staan open voor de suggesties en wensen van het bruidspaar. Inmiddels hebben wij na ruim 35 jaar voldoende ervaring in huis om uw dag vlekkeloos te laten verlopen zodat we u en uw gasten een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Trouwlocatie Zeeland

Vierlinden Goes is de trouw locatie van Zeeland, u kunt bij ons ook de huwelijksceremonie organiseren! Wij zijn erkend als trouw locatie in de gemeente Goes.

Bruidstaart en decoratie
Ook uw bruidstaart kunnen wij in overleg met u verzorgen. Uw persoonlijke wensen kunnen hier naar vertaald worden. De bruidstaart kan gemaakt worden door een van onze bruidstaart partners.

Uiteraard kan de decoratie/bloemen op tafel aan aan uw thema of kleurwensen worden aangepast, dit gaat in overleg met de ceremoniemeesters.
Bij de keuze voor een band of dj kunnen wij u natuurlijk suggesties doen!

Bent u op de hoogte van de datum, tijdsindeling, het ongeveer aantal verwachte gasten en wensen? Vraag dan snel een offerte aan via de knop "offerte aanvraag" u ontvangt dan binnen 48 uur een offerte van ons!

Barbecueën in Goes

Barbecueën in Goes

Bij ons kunt u terecht voor een barbecue buffet vanaf minimaal 20 volwassenen. Barbecue buffetten in de Vierlinden betekenen een avond lang gezellig en heerlijk barbecueën in een gezellige en ongedwongen ambiance.

Meer over barbecueën in goes
Koud- & warm buffet

Koud- & warm buffet

Zeer luxe buffetten met de betere vlees- en vissoorten en heerlijke huisgemaakte salades, etc. etc.. Voor de kinderen hebben we een special arrangement en mogen gebruik maken van de binnenspeeltuin en midgetgolfbaan.

Meer over koud- & warm buffet
Hollandsche Hoeve

Hollandsche Hoeve

De Hollandsche Hoeve biedt vele mogelijkheden, als wandelgebied, natuurgebied, sport en recreatie ook kun je bij ons gratis parkeren !

Meer over hollandsche hoeve