Feesten en partijen

De Vierlinden in Goes is gespecialiseerd in het organiseren van feesten en partijen in alle soorten en maten.

Of het nu gaat om een themafeest, familiefeest, verjaardagsfeest of feestavond, wij zijn de perfecte feestlocatie voor iedere gelegenheid.
Nodig uw vrienden, familie en/of collega's uit voor een geweldig feest, alles is bespreekbaar en wij zorgen dat uw wensen in vervulling gaan!

Loop niet langs maar kom eens binnen, dan weet u meteen waar uw feest zal beginnen

De Vierlinden is al jarenlang een begrip in wijde omgeving, in 1986 is het bedrijf opgericht als pannenkoekenhuisje maar dat werd al snel te klein, nu 30 jaar later beschikken wij over meerdere feestzalen en kunnen wij feesten aanbieden tot ruim 300 personen.

Een feest of partij organiseren doe je bij de Vierlinden in Goes, in het hartje van Zeeland!

 

Feestavond

Heeft u iets te vieren met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties?

Voor particulieren en bedrijven hebben wij al vele geslaagde feestavonden verzorgd. De mogelijkheden die wij bieden zijn ongekend! Uw drankjes en hapjes, van eenvoudig tot zeer uitgebreid, wij kunnen met u meedenken en beschikken over een uitgebreide lijst met artiesten, bandjes, dj's en muzikanten.

Wij bespreken al uw wensen graag persoonlijk met u en maken daarna een passend voorstel. U en uw gasten kunnen rekenen op een geslaagde avond vol gezelligheid!

Familiefeest

Van een 50 jarig jubileum, tot een familiereünie

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het organiseren van uw familiefeest. Hoe gezellig is het om de familie weer eens gezellig bij elkaar te kunnen zien en spreken en dat onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er volop speelgelegenheid in onze unieke binnenspeeltuin. Is het feest in de avond? dan blijft de binnenspeeltuin gewoon open voor de kinderen die aanwezig zijn op het feest! Zo kunnen de volwassenen lekker genieten en bijkletsen en de kinderen zicht uitleven in de speeltuin.

Uw familiefeest kunt u combineren met hapjes, buffetten, barbecuebuffetten en nog veel meer!

 

Themafeest

Een thema feest vieren in het hartje van Zeeland?

Met een themafeest kunt u alle kanten op, wij gaan graag met u in gesprek over het vieren van een thema feest. Een gezellige middag of avond met een speciaal thema dat voor u is samengesteld, geheel naar uw eigen wens!

Tijdens het themafeest verzorgen wij buffetten, barbecues, hapjes en drankjes die vers door onze koks in de keuken worden bereidt. De Vierlinden heeft diverse zalen waar wij uw gezelschap in kunnen ontvangen, zijn sfeervol ingericht en helemaal van deze tijd.

Verjaardagsfeest

Heeft u een verjaardagsfeest te vieren? Vierlinden denkt met u mee!

Heeft u een bijzondere leeftijd bereikt en wilt u dit graag vieren met famillie, vrienden en/of kennissen, dan is de Vierlinden de oplossing! Met diverse feestzalen kunnen wij groepen faciliteren van klein tot groot.

Uw verjaardagsfeest verzorgen wij tot in de puntjes, we gaan graag met u in gesprek over de wensen die u heeft. Heerlijke hapjes, drankjes, buffetten en barbecues behoren tot de mogelijkheden.

Vierlinden Nieuws!

Uit eten met kerst

Uit eten met kerst

Uit eten met kerst in het gezelligste restaurant van Goes, al jarenlang een begrip. Tijdens de kerstdagen te gast bij de Vierlinden? Reserveer snel!

Meer over uit eten met kerst
Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische Scooters zijn te huur bij de Vierlinden.
Gezellig een middagje op pad met deze stille en milieubewuste scooters.
Voor vandaag een scooter huren? Bel dan 0113-211865. Voor morgen of een later moment lees dan verder!

Meer over elektrische scooters
Midgetgolf geopend

Midgetgolf geopend

De midgetgolfbaan bij de Vierlinden in Goes is geopend, wij ontvangen u graag!
Ook is onze binnenspeeltuin geopend volgens onze openingstijden!

Meer over midgetgolf geopend