Het barbecue restaurant van Zeeland!

Kom met uw eigen gezelschap genieten van een luxe verzorgd barbecuebuffet met daarbij een grote gasbarbecue waar u gezellig met de groep rond kunt staan. Bij de Vierlinden in Goes kunt u zowel binnen als buiten barbecueën en verzorgen we alles tot in de puntjes voor u, het enige wat u hoeft te doen is langs het barbecuebuffet lopen en een bordje te vullen met heerlijke salades, rauwkosten, sauzen en noem maar op! Het vlees bakt u zelf op de grote barbecue, deze is vetarm en spettert niet.

Bij grotere groepen zorgen wij dat er meerdere barbecues zullen staan, u zult dan dus niet lang hoeven te wachten tot u aan de beurt bent!

Kortom barbecueën in hartje van Zeeland doe je in het barbecue restaurant de Vierlinden in Goes!

(vanaf minimaal 15 volwassenen)

Barbecuebuffet

€25,50 p.p.

U kunt zowel binnen als buiten eten/barbecueën. Dus het hele jaar door genieten bij Vierlinden Goes! Geen geur en geen walm door de prima afzuiging. Een ideale invulling van uw avond uit, met vrienden, familie, collega’s of clubleden. De barbecue kan uiteraard ook al vanaf lunchtijd worden gereserveerd! Kwalitatief zeer goede vlees- en vissoorten; waaronder saté, shaslick, biefstuk, speklapje, worst, hamburger, varkensentrecote, spareribs, kipfilet, een heerlijke spies met diverse soorten gemarineerde vis, daarbij een compleet buffet met stokbrood, boters, sausjes, veel soorten rauwkost en als toetje een banaan om te bakken!

Bovenstaand barbecuebuffet is te reserveren vanaf minimaal 15 volwassen personen.

Kinderen

€ 15,00 p.p.

Ook aan de kinderen is gedacht. Wij bieden een speciaal arrangement aan voor kinderen van 3 t/m 11 jr., zij kunnen mee eten van het buffet en mogen daarbij GRATIS gebruik maken van de binnenspeeltuin + een rondje midgetgolfen op onze 18-holes midgetgolfbaan!

Kinderen van 0 tot 3 jaar zijn GRATIS en betalen alleen de genuttigde drankjes.

Vierlinden Nieuws!

Uit eten met pasen

Uit eten met pasen

Kom gezellig uit eten met Pasen in het gezelligste restaurant van Goes, wij serveren een heerlijke paasbrunch. Reserveer snel!

Meer over uit eten met pasen
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! Reserveer snel!

Meer over boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee 2018 gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over ocg trofee