Het barbecue restaurant van Zeeland!

Kom met uw eigen gezelschap genieten van een luxe verzorgd barbecuebuffet met daarbij een grote gasbarbecue waar u gezellig met de groep rond kunt staan. Bij de Vierlinden in Goes kunt u zowel binnen als buiten barbecueën en verzorgen we alles tot in de puntjes voor u, het enige wat u hoeft te doen is langs het barbecuebuffet lopen en een bordje te vullen met heerlijke salades, rauwkosten, sauzen en noem maar op! Het vlees bakt u zelf op de grote barbecue, deze is vetarm en spettert niet.

Bij grotere groepen zorgen wij dat er meerdere barbecues zullen staan, u zult dan dus niet lang hoeven te wachten tot u aan de beurt bent!

Kortom barbecueën in hartje van Zeeland doe je in het barbecue restaurant de Vierlinden in Goes!

(vanaf minimaal 20 volwassenen)

Barbecue

€27,50 p.p.

Buffet:
Een compleet buffet met huzaren- en kartoffelsalade, diverse soorten rauwkostsalades, 3 koude sauzen en satésaus, room- en kruidenboter, vers afgebakken wit en volkoren stokbrood en mini broodjes en keuze uit 1 van de 2 onderstaande buffetten.

Standaard barbecue:
Onze standaard barbecue bestaat uit: biefstuk, spareibs, speklap, kipfilet, varkensentrecote, hamburger, worst, shaslick, kipsaté.

Supplement:
- Frites met mayonaise €1,50 p.p. 
- Gamba en een viskpakketje €3,50 p.p. 
- Kok die voor u bakt €50,- per uur, per barbecue, indien beschikbaar (Normaliter gaan wij er vanuit dat u zelf bakt.)
- IJscoupe met vers fruit en slagroom €7,50
- Dessertbuffet €12,50

(vanaf minimaal 20 volwassenen)

Barbecue de luxe

€37.50 p.p.

Nieuw.. een barbecue de luxe
Een barbecue de Luxe! Bent u al bekend met onze uitgebreide barbecue? We hebben sinds kort een nieuwe variant, een barbecue de luxe. Deze barbecue is uitgebreider en bevat luxere vlees- en vissoorten en er worden standaard frites bij geserveerd.

Verder serveren wij een compleet buffet met huzaren- en kartoffelsalade, diverse soorten rauwkostsalades, 3 koude sauzen en satésaus, room- en kruidenboter, vers afgebakken wit en volkoren stokbrood en mini broodjes.

Barbecue de luxe

Biefstuk salsaspies, rib-eye, kalkoenfilet, kalfsoester, runderentrecôte, kipsaté, spekfakkel, gamba en een vispakketje incl. onbeperkt frites met mayonaise.

Supplement:
- Kok die voor u bakt €50,- per uur, per barbecue, indien beschikbaar (Normaliter gaan wij er vanuit dat u zelf bakt).
- IJscoupe met vers fruit en slagroom €7,50
- Dessertbuffet €12,50

(vanaf minimaal 20 volwassenen)

Kinderen

€ 15,00 p.p.

Ook aan de kinderen is gedacht. Wij bieden een speciaal arrangement aan voor kinderen van 4 t/m 11 jr., zij kunnen mee eten van het buffet en mogen daarbij GRATIS gebruik maken van de binnenspeeltuin + een rondje midgetgolfen op onze 18-holes midgetgolfbaan!

Kinderen van 0 tot 3 jaar zijn GRATIS en betalen alleen de genuttigde consumpties.

Vierlinden Nieuws!

MiniCars Baan!

MiniCars Baan!

Wij hebben een prachtige MiniCars baan aangelegd in onze tuin!
De baan is geopend tijdens openingstijden v.d. Vierlinden en je betaald €2,- per rit. Voor kinderen onder 4 jaar moet er een volwassene gezellig meerijden!
Ook de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij zijn geopend!

Meer over minicars baan!
Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische scooters huren in Goes!
Wil jij een elektrische scooter huren in Goes voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Reserveer deze dan snel via de reserveermodule!

Meer over elektrische scooters
Voordeelarrangent

Voordeelarrangent

Het meest ideale voordeelarrangement om te gebruiken bij de Vierlinden: €14,50 voor: binnenspelen, eten, consumptie, ijsje & golf, i.p.v. €21,40!

Meer over voordeelarrangent