Terrasje pakken in het hart van Zeeland

Kom gezellig een terrasje pakken op het mooiste terras van Zeeland!

Midden in de Hollandsche Hoeve in Goes, met een landelijke omgeving, ligt ons mooie terras.
Wanneer u bij ons in het à la carte restaurant reserveert voor een kopje koffie, lunch of een uitgebreid diner, kunt u uiteraard op één van onze terrassen plaats nemen. Dit alles met uitzicht op de midgetgolf, mooi aangelegde vijver en op de kinderboerderij.

Wij hebben ook een overdekt en verwarmde serre, deze kan aan de voorzijde helemaal open of dicht. Mocht het u te koud worden dan kunnen we natuurlijk ook de heaters voor u aanzetten!

Kom gezellig een terras pakken in Goes!

Heeft u een feest of partij, dan heeft u altijd de beschikking over een ‘privé’ terras grenzend aan uw gereserveerde horecaruimte van de Vierlinden! Gezellig een terrasje pakken in Zeeland met vrienden, familie of een ander gezelschap.

Een terrasje pakken doe je natuurlijk bij de Vierlinden in Goes!

Hollandse Hoeve

Hollandse Hoeve

De Hollandsche Hoeve biedt vele mogelijkheden, als wandelgebied, natuurgebied, sport en recreatie!

Meer over hollandse hoeve
Midgetgolf

Midgetgolf

Midgetgolf is een gezellige bezigheid voor kinderfeestjes, schoolreizen, familiefeestjes, verenigingen en personeelsuitjes!

Meer over midgetgolf
Barbecueën in Goes

Barbecueën in Goes

Een goed verzorgd barbecue buffet vanaf minimaal 15 volwassenen tot ca. 200 pers.. Barbecue buffetten betekent een avond lang gezellig en heerlijk culinair genieten in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Meer over barbecueën in goes