Onze lunchkaart vol lekkers uit Zeeland

Kom gezellig lunchen in het gezelligste restaurant van Goes.

De lunch van de Vierlinden loopt door tot de avond, zodat u ook gewoon ’s avonds nog een pannenkoek of een tosti kunt bestellen.

Onze koks bereiden à-la-minute verse gerechten, zo kunt u genieten van een uitgebreid assortiment, met o.a. verschillende soepen, luxe ciabatta's, meergranenbollen, uitsmijters en tosti’s. Uiteraard zijn de hoofdgerechten zowel vis als vlees de gehele dag te bestellen. Bekijk onze menukaart voor alle mogelijkheden.

 

Een lekkere lunch in Zeeland

Met een ruime keuze aan producten uit Zeeland

Kom langs of reserveer een tafel voor een heerlijke lunch. U bent bij ons van harte welkom.

Uiteraard voldoen wij aan de wet- en regelgeving ten aanzien van informatie over verwerkte allergenen in onze producten. Klik hier voor een overzicht van allergenen die in onze producten zijn verwerkt. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op!

Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Reserveer dan snel...

Een goed verzorgde lunch in het hartje van Zeeland bij de Vierlinden in Goes!

 

De lunchkaart bij de Vierlinden in Goes

Midgetgolf

Midgetgolf

Midgetgolf is zeer geschikt voor kinderfeestjes, schoolreizen, familiefeestjes, verenigingen en personeelsuitstapjes!

Meer over midgetgolf
Binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin

Het is een unieke binnenspeeltuin geheel in thema ‘natuur’ met volop klim-, klauter-, glij- en verstop plezier. Met een heuse boomhut op 8 mtr. hoogte, speelplezier voor kinderen van 1 t/m 13 jaar.

Meer over binnenspeeltuin
Barbecue

Barbecue

Een goed verzorgd barbecue buffet vanaf minimaal 15 volwassenen tot ca. 200 pers.. Barbecue buffetten betekent een avond lang gezellig en heerlijk culinair genieten in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Meer over barbecue