Receptie

Een receptie bij de Vierlinden in Goes geheel tot in de puntjes verzorgd!

Of het nu gaat om een kraamreceptie, afscheidsreceptie, nieuwjaarsreceptie of een receptie voor een bruiloft, bij de Vierlinden is alles mogelijk. Wij denken graag met u mee om uw receptie tot in de puntjes te verzorgen. De Vierlinden beschikt over diverse zalen/ruimtes waar u met uw gezelschap terecht kunt, u zit niet vast aan speciale tijdsblokken maar bepaald zelf vanaf hoe laat en hoe lang u bij ons te gast bent.

Heerlijke hapjes en drankjes tijdens de receptie

Tijdens de receptie verzorgen wij heerlijke bittergarnituren, gebak en hapjes geheel naar uw wens, samen met u bespreken wij uw wensen en wij zullen zorgen dat u heerlijk kunt genieten.

Een kraamreceptie, afscheidsreceptie, nieuwjaarsreceptie of een receptie voor een bruiloft bij de Vierlinden organiseren?

Kraamreceptie

Een kraamreceptie vieren bij de Vierlinden in Goes?

Jullie verwachten of zijn bevallen van een baby'tje, dan is er natuurlijk een hoop te regelen en heb je het er thuis maar druk mee. Om dan iedere middag of avond ook nog kraambezoek te ontvangen is niet altijd handig en kan soms erg vermoeiend zijn.

Bij de Vierlinden zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van een kraamreceptie met alles wat daar bij hoort. Of het nu gaat om gepersonaliseerd kraamreceptiegebak, een kraamtaart, heliumballonnen op tafel of een hapje en een drankje, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wij bezorgen u een onvergetelijke dag zonder dat u daar zelf veel moeite voor hoeft te doen!

 

Receptie bruiloft

Een receptie voor een bruiloft organiseren?

Bent u al druk bezig met de voorbereidingen voor uw bruiloft? Zoek dan niet verder, de Vierlinden is namelijk de locatie bij uitstek voor het vieren van uw bruiloft.

Van bruiloft receptie tot feestavond, wij kunnen alles voor u verzorgen! Samen met u bespreken wij uw wensen en onze mogelijkheden voor het organiseren van de perfecte bruiloft. Wij verzorgen de complete dag die voor u onvergetelijk zal zijn!

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie in het hartje van Zeeland?

Het jaar is weer knallend afgesloten, tijd om het glas te heffen op nieuwe dingen die weer te wachten staan.

Bij de Vierlinden in Goes bent u aan het juiste adres voor het organiseren van een nieuwjaarsreceptie, gezellig in een ongedwongen sfeer bijkletsen met collega's, familie en/of vrienden onder het genot van een drankje en een huisgemaakte oliebol of heerlijke andere hapjes, de mogelijkheden zijn oneindig!

Afscheidsreceptie

Een afscheidsreceptie bij de Vierlinden in Goes

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, de tijd van gaan is nu gekomen! Na jaren lang actief te zijn geweest bij een club, vereniging, bedrijf of instelling komt er soms een eind aan het harde werken. Dan is het het gezellig om samen met je (oud) collega's, vrienden en kennissen nog een drankje en een hapje te doen.

De Vierlinden is de plek bij uitstek om dit te doen, met onze jarenlange ervaring kunnen wij uw afscheidsreceptie tot in de puntjes verzorgen en ons geheel aanpassen aan uw wensen!

Vierlinden Nieuws!

MiniCars Baan!

MiniCars Baan!

Wij hebben een prachtige MiniCars baan aangelegd in onze tuin!
De baan is geopend tijdens openingstijden v.d. Vierlinden en je betaald €2,- per rit. Voor kinderen onder 4 jaar moet er een volwassene gezellig meerijden!
Ook de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij zijn geopend!

Meer over minicars baan!
Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische scooters huren in Goes!
Wil jij een elektrische scooter huren in Goes voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Reserveer deze dan snel via de reserveermodule!

Meer over elektrische scooters
Voordeelarrangent

Voordeelarrangent

Het meest ideale voordeelarrangement om te gebruiken bij de Vierlinden: €14,50 voor: binnenspelen, eten, consumptie, ijsje & golf, i.p.v. €21,40!

Meer over voordeelarrangent