Uit eten met een allergie

Heerlijk en zorgeloos uit eten gaan met een allergie? Bij de Vierlinden in Goes kan dat. Wij houden er zoveel mogelijk rekening mee.

Moet u rekening houden met een allergie? Dan doen wij dat ook!

Heeft u bijvoorbeeld een gluten- en/of lactosevrij dieet? Dan kunnen wij er bij de Vierlinden voor zorgen dat u onbezorgd kunt genieten van een heerlijke lunch of diner. Maar ook voor gebakjes en hapjes bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij werken met een speciale menukaart waarop gerechten staan die u met uw dieet WEL kunt eten. U hoeft dus zelf niet op zoek te gaan naar de informatie van de reguliere gerechten, want deze zijn voor u al uitgezocht. Het is fijn als u bij uw reservering aangeeft dat wij rekening moeten houden met een allergie of dieet. Dit kunt u aangeven per telefoon of bij het online reserveren. In ons restaurant kunt u om de allergenen menukaart vragen, waarna u bij het bestellen ook duidelijk moet vermelden om welke allergie(en) het gaat en welk gerecht u wilt bestellen.

Uit eten in Zeeland met een allergie? Kom naar de Vierlinden in Goes!

Glutenvrij uit eten

Een gluten allergie, maar toch gezellig en onbezorgd uit eten!

Onbezorgd glutenvrij uit eten bij de Vierlinden in Goes, dat kan! Wij hebben een speciale menukaart met alle gerechten die u bij ons glutenvrij kunt eten! Lees snel verder op de volgende pagina voor meer informatie over glutenvrij uit eten gaan bij de Vierlinden.

 

Lactosevrij uit eten

Lactosevrij uit eten bij de Vierlinden in Goes, in het hartje van Zeeland!

Lekker uit eten gaan terwijl u een lactose-intolerantie heeft? Dat kan bij de Vierlinden in Goes. In vele restaurants moet u zelf gaan uitzoeken welke gerechten u mag eten aan de hand van de icoontjes op de menukaart. Wij hebben het bij de Vierlinden wat makkelijker gemaakt en speciaal voor u een menukaart samengesteld met alle gerechten die wij lactosevrij aan kunnen bieden.

 

Notenvrij uit eten

Een notenallergie, maar toch onbezorgd uit eten gaan? Kom naar de Vierlinden in Goes en onze koks houden rekening met uw allergie.

Kom gezellig uit eten bij de Vierlinden in Goes. Onze koks zijn volledig op de hoogte van alle ingrediënten/producten die in onze gerechten zitten. Zo kunt u onbezorgd genieten van een heerlijke lunch of diner!

Lees snel verder en reserveer een tafeltje in ons restaurant.

 

Legenda

  • 1Eeterij-spelerij De Vierlinden
  • 2Midgetgolf
  • 3Speeltuin
  • 4Heemtuin
  • 5Ambachtscentrum
  • 6MEC de Bevelanden
  • 7Kinderboerderij
  • 8Omnium
  • 9Camping
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Plattegrond - Vierlinden Goes