De algemene informatie van de Vierlinden in Goes

Eeterij-Spelerij Vierlinden Goes, in het groene hart van de Hollandsche Hoeve, al ruim 35 jaar een begrip in Goes en wijde omgeving.

Sfeervol ingericht, 2 ruimtes van de zaak genaamd Likkepot en Vierlinden altijd te reserveren voor feesten en partijen, apart of als één grote ruimte!

Het à-la-carte gedeelte met de naam Boomhut is altijd vrij voor lunch, diner, een kopje koffie of ander lekkers van de kaart. Kortom een gezellig familierestaurant. Alles geheel rolstoeltoegankelijk!

Mooie terrassen

Een 18-holes midgetgolfbaan

Mooie terrassen gelegen aan een ruime 18-holesmidgetgolfbaan, naast een landelijke vijver en de kinderboerderij gelegen in een mooie 'groene' omgeving. De terrassen zijn te reserveren voor feesten en partijen vanaf 15 personen. Ook hebben wij verschillende terrassen die altijd vrij toegankelijk zijn voor het à-la-cartegedeelte gedeelte; een kopje koffie, een lekker broodje of een heerlijk diner.

In de wintermaanden is onze serre beschikbaar om op mooie winterse dagen te genieten van een warme chocolademelk met slagroom of een lekkere gluhwein.

Spelerij Boomhut

Thema natuur met volop klim-, klauter- en glijplezier!

Een unieke binnenspeeltuin geheel in thema natuur met volop klim-, klauter- en glijplezier! Een heuse boomhut met glijbanen en wandel/kruiproutes op 8 meter hoogte, speelplezier voor kinderen van 1 tot 13 jaar! Deze speeltuin is zéér geschikt voor kinderen, echte ondernemertjes zullen zich er uren kunnen vermaken!

Bij aankomst betalen, polsbandje om en je kunt zelfs tussendoor nog naar de kinderboerderij, buitenspeeltuin, waterspeeltuin, sportvelden en het ambachtscentrum! Natuurlijk hebben wij ook alle mogelijkheden voor kinderfeestjes en schoolreizen!

Vierlinden Nieuws!

Uit eten met kerst

Uit eten met kerst

Uit eten met kerst in het gezelligste restaurant van Goes, al jarenlang een begrip. Tijdens de kerstdagen te gast bij de Vierlinden? Reserveer snel!

Meer over uit eten met kerst
Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische Scooters zijn te huur bij de Vierlinden.
Gezellig een middagje op pad met deze stille en milieubewuste scooters.
Voor vandaag een scooter huren? Bel dan 0113-211865. Voor morgen of een later moment lees dan verder!

Meer over elektrische scooters
Midgetgolf geopend

Midgetgolf geopend

De midgetgolfbaan bij de Vierlinden in Goes is geopend, wij ontvangen u graag!
Ook is onze binnenspeeltuin geopend volgens onze openingstijden!

Meer over midgetgolf geopend