De algemene informatie van de Vierlinden in Goes

Eeterij-Spelerij Vierlinden Goes, in het groene hart van de Hollandsche Hoeve, al ruim 30 jaar een begrip in Goes en wijde omgeving.

Sfeervol ingericht, 2 ruimtes van de zaak genaamd Likkepot en Vierlinden altijd te reserveren voor feesten en partijen, apart of als één grote ruimte!

Het à-la-carte gedeelte met de naam Boomhut is altijd vrij voor lunch, diner, een kopje koffie of ander lekkers van de kaart. Kortom een gezellig familierestaurant. Alles geheel rolstoeltoegankelijk!

Mooie terrassen

Een 18-holes midgetgolfbaan

Mooie terrassen gelegen aan een ruime 18-holesmidgetgolfbaan, naast een landelijke vijver en de kinderboerderij gelegen in een mooie 'groene' omgeving. De terrassen zijn te reserveren voor feesten en partijen vanaf 15 personen. Ook hebben wij verschillende terrassen die altijd vrij toegankelijk zijn voor het à-la-cartegedeelte gedeelte; een kopje koffie, een lekker broodje of een heerlijk diner.

In de wintermaanden is onze serre beschikbaar om op mooie winterse dagen te genieten van een warme chocolademelk met slagroom of een lekkere gluhwein.

Spelerij Boomhut

Thema natuur met volop klim-, klauter- en glijplezier!

Een unieke binnenspeeltuin geheel in thema natuur met volop klim-, klauter- en glijplezier! Een heuse boomhut met glijbanen en wandel/kruiproutes op 8 meter hoogte, speelplezier voor kinderen van 1 tot 13 jaar! Deze speeltuin is zéér geschikt voor kinderen, echte ondernemertjes zullen zich er uren kunnen vermaken!

Bij aankomst betalen, polsbandje om en je kunt zelfs tussendoor nog naar de kinderboerderij, buitenspeeltuin, waterspeeltuin, sportvelden en het ambachtscentrum! Natuurlijk hebben wij ook alle mogelijkheden voor kinderfeestjes en schoolreizen!

Vierlinden Nieuws!

Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! Reserveer snel!

Meer over boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee 2018 gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over ocg trofee
Nieuwe virtuele tour

Nieuwe virtuele tour

Op onze website vindt je een compleet nieuwe virtuele Google tour, kijk eens rond in ons bedrijf en reserveer snel via onze site!

Meer over nieuwe virtuele tour