De algemene informatie van de Vierlinden in Goes

Eeterij-Spelerij Vierlinden Goes, in het groene hart van de Hollandsche Hoeve, al ruim 35 jaar een begrip in Goes en wijde omgeving.

Sfeervol ingericht, 2 ruimtes van de zaak genaamd Likkepot en Vierlinden altijd te reserveren voor feesten en partijen, apart of als één grote ruimte!

Het restaurant gedeelte met de naam Boomhut is altijd vrij voor lunch, diner, een kopje koffie of ander lekkers van de kaart. Kortom een gezellig familierestaurant. Alles geheel rolstoeltoegankelijk!

Mooie terrassen

Landelijk, groen en genieten van de rust

Mooie terrassen gelegen aan een ruime 18-holesmidgetgolfbaan, naast een landelijke vijver en de kinderboerderij gelegen in een mooie 'groene' omgeving. De terrassen zijn te reserveren voor feesten en partijen vanaf 15 personen. Ook hebben wij verschillende terrassen die altijd vrij toegankelijk zijn voor het à-la-cartegedeelte gedeelte; een kopje koffie, een lekker broodje of een heerlijk diner.

In de wintermaanden is onze serre beschikbaar om op mooie winterse dagen te genieten van een warme chocolademelk met slagroom of een lekkere gluhwein.

Binnenspeeltuin

Thema natuur met volop klim-, klauter- en glijplezier!

Een unieke binnenspeeltuin geheel in thema natuur met volop klim-, klauter- en glijplezier! Een heuse boomhut met glijbanen en wandel/kruiproutes op 8 meter hoogte, speelplezier voor kinderen van 1 tot 13 jaar! Deze speeltuin is zéér geschikt voor kinderen, echte ondernemertjes zullen zich er uren kunnen vermaken!

Bij aankomst betalen, polsbandje om en je kunt zelfs tussendoor nog naar de kinderboerderij, buitenspeeltuin, waterspeeltuin, sportvelden en het ambachtscentrum! Natuurlijk hebben wij ook alle mogelijkheden voor kinderfeestjes en schoolreizen!

Speciaal voor de kleine kinderen (1-4 jaar)  is er een ruime softplay kinderhoek, mini apenkooi en Mats Muis springkussen aangelegd.

 

Vierlinden Nieuws!

Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische scooters huren in Goes!
Wil jij een elektrische scooter huren in Goes voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Reserveer deze dan snel via de reserveermodule!

Meer over elektrische scooters
High tea

High tea

Wil je gezellig komen high tea'en ? dan bent u bij de Vierlinden aan het juiste adres!
Huisgemaakte lekkernijen, zoet en hartig! Een echte aanrader.

Meer over high tea
Feestje geven in de Vierlinden?

Feestje geven in de Vierlinden?

Geniet van onze feesten en partijen in onze sfeervol ingerichte feestzalen.
Wij kijken graag met u mee en verzorgen uw dag tot in de puntjes. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Meer over feestje geven in de vierlinden?