Het gezelligste a-la-carte restaurant van Goes

Heerlijk uit eten in het leukste a-la-carte restaurant van Zeeland.

Wij hebben een zeer uitgebreide menukaart met tal van mogelijkheden, ook voor de kinderen bieden wij een ruime keuze.

Onze gemotiveerde koks staan voor u klaar om alle producten dagvers te bereiden. Wat dacht u van verse soepen, overheerlijke rundercarpaccio, heerlijke sliptong, zalmfilet, malse rib-eye, spareribs met bijbehorend garnituur, frisse salade en frites met mayonaise, overheerlijke gezonde maaltijdsalades en natuurlijk maken de lekkerste nagerechten uw menu compleet.

Gezellig borrelen in ons a-la-carte restaurant

Ook zijn wij de geschikte locatie om gezellig een middagje te borrelen terwijl de kinderen in de binnenspeeltuin aan het spelen zijn. Heerlijk huisgemaakte appeltaart, rijkelijk gevulde borrelplank en nog veel meer! Ook hebben wij een ruime keuze uit diverse bieren op fles en van de tap, maar ook een lekker wijntje staat bij ons op de originele menukaart.

 

Onze a-la-carte menukaart staat boordevol lekkers

Uiteraard bent u ook welkom voor een kopje koffie of thee met huisgemaakt appeltaart! Bekijk hieronder de menukaart voor alle suggesties en mogelijkheden!

Wij voldoen aan de wet- en regelgeving ten aanzien van informatie over verwerkte allergenen in onze producten. Bekijk onze speciale pagina voor een overzicht van allergenen die in onze producten zijn verwerkt, heeft u hier vragen over, neem dan even contact met ons op!

Via het reserveringsformulier kunt u makkelijk reserveren. Na het versturen van uw reservering ontvangt een bevestiging in de mail. Wij zullen in het restaurant of in de (evt. verwarmde) serre een tafel voor u reserveren.
Op het terras reserveren wij geen tafels omdat dit afhankelijk is van het weer, mocht er ruimte voor uw gezelschap zijn dan mag u hier natuurlijk wel plaatsnemen als u arriveert.

Wilt u zeker zijn van een a-la-carte tafeltje in ons restaurant, reserveer dan snel!

De a-la-carte menukaart van de Vierlinden in Goes

De Monkey Platter speciaal voor baby's en peuters

Heerlijke onbehandelde groentes op een plankje geserveerd

Bestel hem snel, de Monkey Platter bij de Vierlinden in Goes

Het is een echte hype voor de jonge mens, een Monkey Platter. Heerlijke groentes en fruit speciaal bereid voor uw baby of peuter, deze gezonde bites hebben wij speciaal op onze menukaart gezet voor de gezonde gezinnen onder ons! Niet altijd die frietjes met frikandel, maar echt iets gezonds!

Heerlijk, vers en gezond, de Monkey Platter in hartje Zeeland!

 

Vierlinden Nieuws!

High tea

High tea

Wil je gezellig komen high tea'en ? dan bent u bij de Vierlinden aan het juiste adres!

Meer over high tea
Feestje geven in de Vierlinden?

Feestje geven in de Vierlinden?

Geniet van onze feesten en partijen in onze sfeervol ingerichte feestzalen.
Wij kijken graag met u mee en verzorgen uw dag tot in de puntjes. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Meer over feestje geven in de vierlinden?
Entree binnenspeeltuin

Entree binnenspeeltuin

Koop je entreetickets aan de bar: 0-1 jaar gratis, 1-3 jaar €2,50 en 4-11 jaar €5,- of maak gebruik van het voordeel arrangement:
incl. toegang binnenspeeltuin, ijsje, consumptie naar keuze, midgetgolf en eten voor €14,50!
-
Wilt u geen voordeel arrangement maar wel los entree? Bestel een hoofdgerecht en ontvang bij het afrekenen een munt om volgende gratis terug te komen!

Meer over entree binnenspeeltuin