Het gezelligste a-la-carte restaurant van Goes

Heerlijk uit eten in het leukste a-la-carte restaurant van Zeeland.

Wij hebben een zeer uitgebreide menukaart met tal van mogelijkheden, ook voor de kinderen bieden wij een ruime keuze.

Onze gemotiveerde koks staan voor u klaar om alle producten dagvers te bereiden. Wat dacht u van verse soepen, overheerlijke rundercarpaccio, heerlijke slibtongetjes, zalmfilet, Black Angus biefstuk met bijbehorend garnituur en frites, overheerlijke gezonde maaltijdsalades en natuurlijk maken de lekkerste nagerechten uw menu compleet.

Tevens beschikt het restaurant over een klimaatbeheersingssysteem en zal het altijd aangenaam zijn om in ons restaurant te verblijven.

Gezellig borrelen in ons a-la-carte restaurant

Ook zijn wij de geschikte locatie om gezellig een middagje te borrelen. Heerlijk huisgemaakt appelgebak, rijkelijk gevulde borrelplank en nog veel meer! Ook hebben wij een ruime keuze uit diverse bieren, zowel op de fles als van de tap.

 

Onze a-la-carte menukaart staat boordevol lekkers

A-la-carte gerechten zijn bij ons restaurant de hele dag door te bestellen.

Uiteraard bent u ook welkom voor een kopje koffie of thee met huisgemaakt appeltaart! Bekijk onze menukaart voor alle suggesties en mogelijkheden!

Wij voldoen aan de wet- en regelgeving ten aanzien van informatie over verwerkte allergenen in onze producten. Klik hier voor een overzicht van allergenen die in onze producten zijn verwerkt, heeft u hier vragen over, neem dan even contact met ons op!

Via het reserveringsformulier kunt u makkelijk reserveren. Na het versturen van uw reservering ontvangt een bevestiging in de mail. Wij zullen in het restaurant of in de (evt. verwarmde) serre een tafel voor u reserveren.
Op het terras reserveren wij geen tafels omdat dit afhankelijk is van het weer, mocht er ruimte voor uw gezelschap zijn dan mag u hier natuurlijk wel plaatsnemen.

Wilt u zeker zijn van een a-la-carte tafeltje in ons restaurant, reserveer dan snel!

De a-la-carte menukaart van de Vierlinden in Goes

Nieuw!! De Monkey Platter speciaal voor baby's en peuters

Heerlijke onbehandelde groentes op een plankje geserveerd

Bestel hem snel, de Monkey Platter bij de Vierlinden in Goes

Het is een echte hype voor de jonge mens, een Monkey Platter. Heerlijke groentes en fruit speciaal bereid voor uw baby of peuter, deze gezonde bites hebben wij speciaal op onze menukaart gezet voor de gezonde gezinnen onder ons! Niet altijd die frietjes met frikandel, maar echt iets gezonds!

Heerlijk, vers en gezond, de Monkey Platter in hartje Zeeland!

 

Vierlinden Nieuws!

Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! Reserveer snel!

Meer over boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee 2018 gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over ocg trofee
Nieuwe virtuele tour

Nieuwe virtuele tour

Op onze website vindt je een compleet nieuwe virtuele Google tour, kijk eens rond in ons bedrijf en reserveer snel via onze site!

Meer over nieuwe virtuele tour