Nieuwe virtuele tour

Drie jaar geleden hebben wij onze eerste virtuele Google tour online gezet, nu drie jaar later hebben we zoveel gemoderniseerd binnen ons bedrijf, dat we genoodzaakt waren een nieuwe Google tour te maken!

De Vierlinden is een innovatief bedrijf en we proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van de gasten. Ook vinden wij het belangrijk dat we een constante kwaliteit kunnen leveren en dat gasten zich bij ons meteen thuis voelen. Met de Google tour hopen we onze "toekomstige" gasten een goed en betrouwbaar vooruitzicht te geven. Wij laten zien waar we voor staan als begrip in Goes

Naar de google Tour


Nieuwe virtuele Google tour in Eeterij-spelerij Vierlinden

Ook interessant voor u

Rookvrij Hollandsche Hoeve

Rookvrij Hollandsche Hoeve

De Hollandsche Hoeve is voor een groot deel rookvrij, dit is gemarkeerd door blauw strepen op het voetpad, ga jij ook voor een rookvrije generatie?

Meer over Rookvrij Hollandsche Hoeve
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! €17,50 incl. 2 consumpties naar keuze, kinderen betalen dezelfde prijs incl. golf & binnenspelen! Zoet en hartig! Een complete etagère met lekkers! Reserveer snel via onze site, telefonisch of e-mail!

Meer over Boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over Ocg Trofee