Nieuwe virtuele tour

Drie jaar geleden hebben wij onze eerste virtuele Google tour online gezet, nu drie jaar later hebben we zoveel gemoderniseerd binnen ons bedrijf, dat we genoodzaakt waren een nieuwe Google tour te maken!

De Vierlinden is een innovatief bedrijf en we proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van de gasten. Ook vinden wij het belangrijk dat we een constante kwaliteit kunnen leveren en dat gasten zich bij ons meteen thuis voelen. Met de Google tour hopen we onze "toekomstige" gasten een goed en betrouwbaar vooruitzicht te geven. Wij laten zien waar we voor staan als begrip in Goes

Naar de google Tour


Nieuwe virtuele Google tour in Eeterij-spelerij Vierlinden

Ook interessant voor u

Uit eten met pasen

Uit eten met pasen

Kom gezellig uit eten met Pasen in het gezelligste restaurant van Goes, wij serveren een heerlijke paasbrunch. Reserveer snel!

Meer over Uit eten met pasen
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! Reserveer snel!

Meer over Boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee 2018 gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over Ocg Trofee