Nieuwe virtuele tour

Drie jaar geleden hebben wij onze eerste virtuele Google tour online gezet, nu drie jaar later hebben we zoveel gemoderniseerd binnen ons bedrijf, dat we genoodzaakt waren een nieuwe Google tour te maken!

De Vierlinden is een innovatief bedrijf en we proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van de gasten. Ook vinden wij het belangrijk dat we een constante kwaliteit kunnen leveren en dat gasten zich bij ons meteen thuis voelen. Met de Google tour hopen we onze "toekomstige" gasten een goed en betrouwbaar vooruitzicht te geven. Wij laten zien waar we voor staan als begrip in Goes

Naar de google Tour


Nieuwe virtuele Google tour in Eeterij-spelerij Vierlinden

Ook interessant voor u

MiniCars Baan!

MiniCars Baan!

Wij hebben een prachtige MiniCars baan aangelegd in onze tuin! De baan is geopend tijdens openingstijden v.d. Vierlinden en je betaald €1,- per rit. Voor kinderen onder 4 jaar moet er een volwassene gezellig meerijden! Ook de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij zijn geopend!

Meer over MiniCars Baan!
rookvrij-hollandsche-hoeve

rookvrij-hollandsche-hoeve

De Hollandsche Hoeve is voor een groot deel rookvrij, dit is gemarkeerd door blauw strepen op het voetpad, ga jij ook voor een rookvrije generatie? / Kijk voor onze 'Corona' huisregels op www.vierlindengoes.nl/corona

Meer over rookvrij-hollandsche-hoeve
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! €17,50 incl. 2 consumpties naar keuze, kinderen betalen dezelfde prijs incl. golf & binnenspelen! Zoet en hartig! Een complete etagère met lekkers! Reserveer snel via onze site, telefonisch of e-mail!

Meer over Boerderij ontbijt en lunch