Wij bieden de volgende buitenactiviteiten

Uw buitenactiviteiten organiseren in Goes?
De Vierlinden organiseerd in samenwerking met Kanoa buitensport activiteiten voor jong en oud. De activiteiten verzorgen wij in het groene hart van de Hollandsche Hoeve rondom Eeterij-spelerij Vierlinden.
Let op: Dit is alleen op aanvraag mogelijk. 

Programma:
Wij verzorgen in overleg met u het programma!
Ontvangst met een drankje en een bitterbal, activiteiten rond de Vierlinden, borrelen en een buffet of barbecue!
Al uw wensen zijn bespreekbaar...

Eeterij-spelerij Vierlinden:
Bent u op zoek naar leuke groepsactiviteiten in Zeeland? Voor een actief en geslaagd uitje bent u bij ons aan het juiste adres. Een personeelsfeestje of bedrijfsuitje? Met uw team een actief teamuitje regelen? Vrijgezellenfeest, familiedag of schooluitje? Twijfel niet en kom genieten!

Wij zijn de locatie voor buitenactiviteiten in Zeeland!

Steppen

Prijs op aanvraag

Steppen is fun, licht sportief en het geeft je een vrij gevoel. Een tweetal routes brengen je op de mooiste plaatsen. Langs de oevers van het Veerse Meer of de Oosterschelde. Na de instructie ga je samen met jouw gezelschap op pad.

Met de routekaart zet je koers naar Wemeldinge of ontdek je het centrum van Goes. Zo leer je bij ons niet alleen steppen maar ook Zeeland beter kennen!

Boogschieten

Prijs op aanvraag

Een hoog concentratievermogen, een vaste hand en wellicht een dosis geluk komen goed van pas. Na een instructie over de juiste houding en gebruik van de boog, door onze instructeur, worden de eerste pijlen geschoten.

Na enige oefening en de laatste tips en trucs zetten we een kleine competitie op. In verschillende spelvormen worden de deelnemers uitgedaagd zo goed mogelijk de roos te raken. Een activiteit die bij iedereen in de smaak valt en goed onder de knie te krijgen is.

Discgolf

Prijs op aanvraag

Discgolf is de frisbeevariant van golf. De speler moet een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is de polehole. Een Disc Golf speler kan in heel verschillende situaties terecht komen, die elk een heel andere aanpak behoeven.

In het ene geval moet een grote afstand worden overbrugd, in een ander geval moet met een wijde boog om een boom heen worden gegooid en ook water kan een obstakel zijn.

Archary Tag

Prijs op aanvraag

Archery Tag combineert de intensiteit van paintball en de techniek van boogschieten in een spannend spel. Archery Tag kan dus vergeleken worden met Paintball alleen dan met een handboog, pijlen en zonder blauwe plekken en verf! Je schiet op je collega, klasgenoot en/of vrienden in verschillende spelvarianten.

ps. Archery Tag is ook wel bekend onder de naam Arrow Tag, Arrow battle en Shoot out.

Vierlinden Nieuws!

MiniCars Baan!

MiniCars Baan!

Wij hebben een prachtige MiniCars baan aangelegd in onze tuin!
De baan is geopend tijdens openingstijden v.d. Vierlinden en je betaald €1,- per rit. Voor kinderen onder 4 jaar moet er een volwassene gezellig meerijden!
Ook de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij zijn geopend!

Meer over minicars baan!
Rookvrij Hollandsche Hoeve

Rookvrij Hollandsche Hoeve

De Hollandsche Hoeve is voor een groot deel rookvrij, dit is gemarkeerd door blauw strepen op het voetpad, ga jij ook voor een rookvrije generatie?

Meer over rookvrij hollandsche hoeve
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! €17,50 incl. 2 consumpties naar keuze, kinderen betalen dezelfde prijs incl. golf & binnenspelen! Zoet en hartig! Een complete etagère met lekkers!
Reserveer snel via onze site, telefonisch of e-mail!

Meer over boerderij ontbijt en lunch