Wij bieden de volgende buitenactiviteiten (Tijdelijk niet mogelijk! )

Uw buitenactiviteiten organiseren in Goes?
De Vierlinden organiseerd in samenwerking met Kanoa buitensport activiteiten voor jong en oud. De activiteiten verzorgen wij in het groene hart van de Hollandsche Hoeve rondom Eeterij-spelerij Vierlinden.
Let op: Dit is alleen op aanvraag mogelijk. 

Programma:
Wij verzorgen in overleg met u het programma!
Ontvangst met een drankje en een bitterbal, activiteiten rond de Vierlinden, borrelen en een buffet of barbecue!
Al uw wensen zijn bespreekbaar...

Eeterij-spelerij Vierlinden:
Bent u op zoek naar leuke groepsactiviteiten in Zeeland? Voor een actief en geslaagd uitje bent u bij ons aan het juiste adres. Een personeelsfeestje of bedrijfsuitje? Met uw team een actief teamuitje regelen? Vrijgezellenfeest, familiedag of schooluitje? Twijfel niet en kom genieten!

Wij zijn de locatie voor buitenactiviteiten in Zeeland!

Steppen

Tijdelijk niet mogelijk!

Steppen is fun, licht sportief en het geeft je een vrij gevoel. Een tweetal routes brengen je op de mooiste plaatsen. Langs de oevers van het Veerse Meer of de Oosterschelde. Na de instructie ga je samen met jouw gezelschap op pad.

Met de routekaart zet je koers naar Wemeldinge of ontdek je het centrum van Goes. Zo leer je bij ons niet alleen steppen maar ook Zeeland beter kennen!

Boogschieten

Tijdelijk niet mogelijk!

Een hoog concentratievermogen, een vaste hand en wellicht een dosis geluk komen goed van pas. Na een instructie over de juiste houding en gebruik van de boog, door onze instructeur, worden de eerste pijlen geschoten.

Na enige oefening en de laatste tips en trucs zetten we een kleine competitie op. In verschillende spelvormen worden de deelnemers uitgedaagd zo goed mogelijk de roos te raken. Een activiteit die bij iedereen in de smaak valt en goed onder de knie te krijgen is.

Discgolf

Tijdelijk niet mogelijk!

Discgolf is de frisbeevariant van golf. De speler moet een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is de polehole. Een Disc Golf speler kan in heel verschillende situaties terecht komen, die elk een heel andere aanpak behoeven.

In het ene geval moet een grote afstand worden overbrugd, in een ander geval moet met een wijde boog om een boom heen worden gegooid en ook water kan een obstakel zijn.

Archary Tag

Tijdelijk niet mogelijk!

Archery Tag combineert de intensiteit van paintball en de techniek van boogschieten in een spannend spel. Archery Tag kan dus vergeleken worden met Paintball alleen dan met een handboog, pijlen en zonder blauwe plekken en verf! Je schiet op je collega, klasgenoot en/of vrienden in verschillende spelvarianten.

ps. Archery Tag is ook wel bekend onder de naam Arrow Tag, Arrow battle en Shoot out.

Vierlinden Nieuws!

Feestje geven in de Vierlinden?

Feestje geven in de Vierlinden?

Geniet van onze feesten en partijen in onze mooi ingerichte feestzalen.

Meer over feestje geven in de vierlinden?
Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische scooters huren in Goes!
Wil jij een elektrische scooter huren in Goes voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Reserveer deze dan snel via de reserveermodule!

Meer over elektrische scooters
Midgetgolf geopend

Midgetgolf geopend

De midgetgolfbaan bij de Vierlinden in Goes is geopend, wij ontvangen u graag!
Ook is onze binnenspeeltuin geopend volgens onze openingstijden!

Meer over midgetgolf geopend