Organiseer een geweldig familiefeest bij de Vierlinden

Organiseer een familiefeest bij de Vierlinden, midden in het hartje van Zeeland! Lekker centraal, iedereen kan het perfect aanrijden met de auto. Geen gedoe met parkeren, want op het grote parkeerterrein direct naast de zaak kunt u gratis parkeren!

Een familiefeest is altijd leuk, u kunt iedereen weer eens zien en een gezellig praatje maken. Tijdens het familiefeest kunt u genieten van een heerlijk buffet, luxe barbecue of een van de vele andere mogelijkheden. Al uw wensen zijn bespreekbaar en wij kunnen een passend voorstel voor u maken!

Familiefeest

Uw familiedag wordt bij ons een echt feest!

Op onze mooie landelijke locatie met gratis parkeermogelijkheden zult u ervaren dat het voor iedereen van de familie een feestje is. Mooi ingerichte feestzalen en eigen terrassen. Ouders kunnen zich ontspannen en gezellig bijkletsen in de mooie feestzalen, of op de landelijke terrassen met uitzicht op de midgetgolfbaan / kinderboerderij. De kinderen vermaken zich op de diverse speellocaties zowel binnen als buiten, en als jullie voor een buffet kiezen dan mogen ze gratis midgetgolfen. Tijdens deze dag een heerlijk buffet of een gezellige barbecue? Het kan bij ons allemaal! 

Wij verzorgen uw dag compleet, zodat u heerlijk kunt genieten met elkaar in een heerlijke landelijke en rustgevende omgeving!  Uw familiefeest is compleet, natuurlijk zijn prijsafspraken mogelijk, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Vierlinden Nieuws!

Voordeelarrangent

Voordeelarrangent

Het meest ideale voordeelarrangement om te gebruiken bij de Vierlinden: €14,50 voor: binnenspelen, eten, consumptie, ijsje & golf, i.p.v. €21,40!

Meer over voordeelarrangent
Feestje geven in de Vierlinden?

Feestje geven in de Vierlinden?

Geniet van onze feesten en partijen in onze mooi ingerichte feestzalen.
Wij kijken graag met u mee en verzorgen uw dag tot in de puntjes. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Meer over feestje geven in de vierlinden?
Midgetgolf geopend

Midgetgolf geopend

De midgetgolfbaan bij de Vierlinden in Goes is geopend, wij ontvangen u graag!
Ook is onze binnenspeeltuin geopend volgens onze openingstijden!

Meer over midgetgolf geopend