Organiseer een geweldig familiefeest bij de Vierlinden

Organiseer een familiefeest bij de Vierlinden, midden in het hartje van Zeeland! Lekker centraal, iedereen kan het perfect aanrijden met de auto. Geen gedoe met parkeren, want op het grote parkeerterrein direct naast de zaak kunt u gratis parkeren!

Een familiefeest is altijd leuk, u kunt iedereen weer eens zien en een gezellig praatje maken. Tijdens het familiefeest kunt u genieten van een heerlijk buffet, luxe barbecue of een van de vele andere mogelijkheden. Al uw wensen zijn bespreekbaar en wij kunnen een passend voorstel voor u maken!

Familiefeest

Uw familiedag wordt bij ons een echt feest!

Op onze mooie landelijke locatie met gratis parkeermogelijkheden zult u ervaren dat het voor iedereen van de familie een feestje is. Mooi ingerichte feestzalen en eigen terrassen. Ouders kunnen zich ontspannen en gezellig bijkletsen in de mooie feestzalen, of op de landelijke terrassen met uitzicht op de midgetgolfbaan / kinderboerderij. De kinderen vermaken zich op de diverse speellocaties zowel binnen als buiten, en als jullie voor een buffet kiezen dan mogen ze gratis midgetgolfen. Tijdens deze dag een heerlijk buffet of een gezellige barbecue? Het kan bij ons allemaal! 

Wij verzorgen uw dag compleet, zodat u heerlijk kunt genieten met elkaar in een heerlijke landelijke en rustgevende omgeving!  Uw familiefeest is compleet, natuurlijk zijn prijsafspraken mogelijk, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Vierlinden Nieuws!

Uit eten met pasen

Uit eten met pasen

Kom gezellig uit eten met Pasen in het gezelligste restaurant van Goes, wij serveren een heerlijke paasbrunch. Reserveer snel!

Meer over uit eten met pasen
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! Reserveer snel!

Meer over boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee 2018 gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over ocg trofee