Organiseer een geweldig familiefeest bij de Vierlinden

Organiseer een familiefeest bij de Vierlinden, midden in het hartje van Zeeland! Lekker centraal, iedereen kan het perfect aanrijden met de auto. Geen gedoe met parkeren, want op het grote parkeerterrein direct naast de zaak kunt u gratis parkeren!

Een familiefeest is altijd leuk, u kunt iedereen weer eens zien en een gezellig praatje maken. Tijdens het familiefeest kunt u genieten van een heerlijk buffet, luxe barbecue of een van de vele andere mogelijkheden. Al uw wensen zijn bespreekbaar en wij kunnen een passend voorstel voor u maken!

Familiefeest

Uw familiedag wordt bij ons een echt feest!

Op onze mooie landelijke locatie met gratis parkeermogelijkheden zult u ervaren dat het voor iedereen van de familie een feestje is. Mooi ingerichte feestzalen en eigen terrassen. Ouders kunnen zich ontspannen en gezellig bijkletsen in de mooie feestzalen, of op de landelijke terrassen met uitzicht op de midgetgolfbaan / kinderboerderij. De kinderen vermaken zich op de diverse speellocaties zowel binnen als buiten, en als jullie voor een buffet kiezen dan mogen ze gratis midgetgolfen. Tijdens deze dag een heerlijk buffet of een gezellige barbecue? Het kan bij ons allemaal! 

Wij verzorgen uw dag compleet, zodat u heerlijk kunt genieten met elkaar in een heerlijke landelijke en rustgevende omgeving!  Uw familiefeest is compleet, natuurlijk zijn prijsafspraken mogelijk, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Vierlinden Nieuws!

Uit eten met kerst

Uit eten met kerst

Uit eten met kerst in het gezelligste restaurant van Goes, al jarenlang een begrip. Tijdens de kerstdagen te gast bij de Vierlinden? Reserveer snel!

Meer over uit eten met kerst
Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische Scooters zijn te huur bij de Vierlinden.
Gezellig een middagje op pad met deze stille en milieubewuste scooters.
Voor vandaag een scooter huren? Bel dan 0113-211865. Voor morgen of een later moment lees dan verder!

Meer over elektrische scooters
Midgetgolf geopend

Midgetgolf geopend

De midgetgolfbaan bij de Vierlinden in Goes is geopend, wij ontvangen u graag!
Ook is onze binnenspeeltuin geopend volgens onze openingstijden!

Meer over midgetgolf geopend