Organiseer een geweldig familiefeest bij de Vierlinden

Organiseer een familiefeest bij de Vierlinden, midden in het hartje van Zeeland! Lekker centraal, iedereen kan het perfect aanrijden met de auto. Geen gedoe met parkeren, want op het grote parkeerterrein direct naast de zaak kunt u gratis parkeren!

Een familiefeest is altijd leuk, u kunt iedereen weer eens zien en een gezellig praatje maken. Tijdens het familiefeest kunt u genieten van een heerlijk buffet, luxe barbecue of een van de vele andere mogelijkheden. Al uw wensen zijn bespreekbaar en wij kunnen een passend voorstel voor u maken!

Familiefeest

Uw familiedag wordt bij ons een echt feest!

Op onze mooie landelijke locatie met gratis parkeermogelijkheden zult u ervaren dat het voor iedereen van de familie een feestje is. Mooi ingerichte feestzalen en eigen terrassen. Ouders kunnen zich ontspannen en gezellig bijkletsen in de mooie feestzalen, of op de landelijke terrassen met uitzicht op de midgetgolfbaan / kinderboerderij. De kinderen vermaken zich op de diverse speellocaties zowel binnen als buiten, en als jullie voor een buffet kiezen dan mogen ze gratis midgetgolfen. Tijdens deze dag een heerlijk buffet of een gezellige barbecue? Het kan bij ons allemaal! 

Wij verzorgen uw dag compleet, zodat u heerlijk kunt genieten met elkaar in een heerlijke landelijke en rustgevende omgeving!  Uw familiefeest is compleet, natuurlijk zijn prijsafspraken mogelijk, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Vierlinden Nieuws!

MiniCars Baan!

MiniCars Baan!

Wij hebben een prachtige MiniCars baan aangelegd in onze tuin!
De baan is geopend tijdens openingstijden v.d. Vierlinden en je betaald €2,- per rit. Voor kinderen onder 4 jaar moet er een volwassene gezellig meerijden!
Ook de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij zijn geopend!

Meer over minicars baan!
Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische scooters huren in Goes!
Wil jij een elektrische scooter huren in Goes voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Reserveer deze dan snel via de reserveermodule!

Meer over elektrische scooters
Voordeelarrangent

Voordeelarrangent

Het meest ideale voordeelarrangement om te gebruiken bij de Vierlinden: €14,50 voor: binnenspelen, eten, consumptie, ijsje & golf, i.p.v. €21,40!

Meer over voordeelarrangent