Bedrijfsjubileum

Uw bedrijfsjubileum in Goes vieren? De Vierlinden ligt centraal in Zeeland en is bij uitstek de gelegenheid voor het vieren van uw jubileum. Dit kan met een heerlijk verzorgd buffet of gezellig met z'n allen rond de barbecue.
Wij bieden vele mogelijkheden die naadloos aansluiten op uw wensen.

Jubileum en Vierlinden?

Nodig uw collega's, werknemers, relaties en/of familie uit voor een onvergetelijk jubileumfeest in de Vierlinden; u kunt heerlijk genieten want alles wordt voor u geregeld!
Samen met u bespreken wij al uw wensen en zorgen wij voor een passend voorstel. Kortom, Een bedrijfsjubileum vier je in het hartje van Zeeland; Goes.

Jubileum

Jubileum vieren in Zeeland

Uw jubileum vieren in het hartje van Zeeland, dat doe je bij de Vierlinden in Goes, een jubilaris verdient toch een feestje? Of het nu gaat om een 25-jarig jubileum of een 40-jarig jubileum, het maakt niet uit.
Uw medewerker is al lang werkzaam binnen uw bedrijf en mag in het zonnetje worden gezet met een feestje in de Vierlinden.

Een jubilaris? Dat wordt een feestje..

Viert u het jubileum bij de Vierlinden, dan zullen wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Samen met u bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden binnen de Vierlinden.
Gezellig rond de barbecue staan met uw collega's, vrienden, familie en zakenrelaties of genieten van een van onze zeer uitgebreide buffetten.