Een themafeest organiseren bij de Vierlinden in Goes

Wilt u een leuk feest organiseren in een speciaal thema? Wij denken graag met u mee en kunnen in de aankleding, catering en sfeer een heleboel voor elkaar krijgen…
Wij verzorgen de hapjes, drankjes en wellicht een leuke band of dj. De mooi ingerichte zalen zijn bij uitstek geschikt voor een fijn themafeest.

 

Een themafeest of een feestthema? In het hartje van Zeeland!

Deze organiseer je Goes!

Er is een mijlpaal bereikt en dat moet gevierd worden met een geweldig feest, hoe leuk is het dan om hier een thema aan te hangen?
Een thema is bijvoorbeeld al een lievelingskleur die je vaak wilt laten terugkomen, maar ook complete versieringen behoren tot de mogelijkheden!

Dresscode, 80's dj, coverband, solo-artiest? Wij denken graag mee met uw wensen, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en wij zorgen dat uw feest in perfecte banen wordt geleid!
Kom snel eens langs bij de Vierlinden, loop niet langs maar kom eens binnen, dan weet u meteen waar uw themafeest zal beginnen!

Vierlinden Nieuws!

MiniCars Baan!

MiniCars Baan!

Wij hebben een prachtige MiniCars baan aangelegd in onze tuin!
De baan is geopend tijdens openingstijden v.d. Vierlinden en je betaald €1,- per rit. Voor kinderen onder 4 jaar moet er een volwassene gezellig meerijden!
Ook de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij zijn geopend!

Meer over minicars baan!
rookvrij-hollandsche-hoeve

rookvrij-hollandsche-hoeve

De Hollandsche Hoeve is voor een groot deel rookvrij, dit is gemarkeerd door blauw strepen op het voetpad, ga jij ook voor een rookvrije generatie?
/
Kijk voor onze 'Corona' huisregels op www.vierlindengoes.nl/corona

Meer over rookvrij-hollandsche-hoeve
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! €17,50 incl. 2 consumpties naar keuze, kinderen betalen dezelfde prijs incl. golf & binnenspelen! Zoet en hartig! Een complete etagère met lekkers!
Reserveer snel via onze site, telefonisch of e-mail!

Meer over boerderij ontbijt en lunch