Een themafeest organiseren bij de Vierlinden in Goes

Wilt u een leuk feest organiseren in een speciaal thema? Wij denken graag met u mee en kunnen in de aankleding, catering en sfeer een heleboel voor elkaar krijgen…
Wij verzorgen de hapjes, drankjes en wellicht een leuke band of dj. De mooi ingerichte zalen zijn bij uitstek geschikt voor een fijn themafeest.

 

Een themafeest of een feestthema? In het hartje van Zeeland!

Deze organiseer je Goes!

Er is een mijlpaal bereikt en dat moet gevierd worden met een geweldig feest, hoe leuk is het dan om hier een thema aan te hangen?
Een thema is bijvoorbeeld al een lievelingskleur die je vaak wilt laten terugkomen, maar ook complete versieringen behoren tot de mogelijkheden!

Dresscode, 80's dj, coverband, solo-artiest? Wij denken graag mee met uw wensen, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en wij zorgen dat uw feest in perfecte banen wordt geleid!
Kom snel eens langs bij de Vierlinden, loop niet langs maar kom eens binnen, dan weet u meteen waar uw themafeest zal beginnen!

Vierlinden Nieuws!

High tea

High tea

Wil je gezellig komen high tea'en ? dan bent u bij de Vierlinden aan het juiste adres!

Meer over high tea
Feestje geven in de Vierlinden?

Feestje geven in de Vierlinden?

Geniet van onze feesten en partijen in onze sfeervol ingerichte feestzalen.
Wij kijken graag met u mee en verzorgen uw dag tot in de puntjes. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Meer over feestje geven in de vierlinden?
Entree binnenspeeltuin

Entree binnenspeeltuin

Koop je entreetickets aan de bar: 0-1 jaar gratis, 1-3 jaar €2,50 en 4-11 jaar €5,- of maak gebruik van het voordeel arrangement:
incl. toegang binnenspeeltuin, ijsje, consumptie naar keuze, midgetgolf en eten voor €14,50!
-
Wilt u geen voordeel arrangement maar wel los entree? Bestel een hoofdgerecht en ontvang bij het afrekenen een munt om volgende gratis terug te komen!

Meer over entree binnenspeeltuin