Een themafeest organiseren bij de Vierlinden in Goes

Wilt u een leuk feest organiseren in een speciaal thema? Wij denken graag met u mee en kunnen in de aankleding, catering en sfeer een heleboel voor elkaar krijgen…
Wij verzorgen de hapjes, drankjes en wellicht een leuke band of dj. De mooi ingerichte zalen zijn bij uitstek geschikt voor een fijn themafeest.

 

Een themafeest of een feestthema? In het hartje van Zeeland!

Deze organiseer je Goes!

Er is een mijlpaal bereikt en dat moet gevierd worden met een geweldig feest, hoe leuk is het dan om hier een thema aan te hangen?
Een thema is bijvoorbeeld al een lievelingskleur die je vaak wilt laten terugkomen, maar ook complete versieringen behoren tot de mogelijkheden!

Dresscode, 80's dj, coverband, solo-artiest? Wij denken graag mee met uw wensen, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en wij zorgen dat uw feest in perfecte banen wordt geleid!
Kom snel eens langs bij de Vierlinden, loop niet langs maar kom eens binnen, dan weet u meteen waar uw themafeest zal beginnen!

Vierlinden Nieuws!

Uit eten met pasen

Uit eten met pasen

Kom gezellig uit eten met Pasen in het gezelligste restaurant van Goes, wij serveren een heerlijke paasbrunch. Reserveer snel!

Meer over uit eten met pasen
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! Reserveer snel!

Meer over boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee 2018 gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over ocg trofee