Een verjaardagsfeest bij de Vierlinden organiseren

Vier je verjaardag bij de Vierlinden in Goes, gezellig met familie, vrienden, kennissen en collega’s.
Nodig ze allemaal uit voor een gezellige borrel met hapjes of voor een buffet of barbecue, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, van een simpel bittergarnituur tot uitgebreide buffetten.

Heeft u iets speciaals te vieren? Dan is het leuk om de feestzaal extra aan te kleden, dit behoord ook tot de mogelijkheden. Ballondecoraties, verse bloemen op tafel, gezellig ingerichte zalen. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en u hoeft alleen maar te genieten!

Verjaardagsfeest

Vier je verjaardagsfeest bij de Vierlinden in Goes

Sommige mijlpalen vragen erom gevierd te worden. Bijvoorbeeld als je je 30ste, 50ste of 80ste verjaardag wilt vieren! Een mooie aanleiding voor een uitgebreid verjaardagsfeest.
In de Vierlinden is er genoeg ruimte voor een feestje.

Bovendien kan de Vierlinden volledig besloten zijn, zo kunt u in alle rust genieten van uw samenzijn. De Vierlinden is smaakvol ingericht en voorzien van veel comfort.
Een betere plaats om quality time door te brengen met uw naasten is er niet!

Vierlinden Nieuws!

MiniCars Baan!

MiniCars Baan!

Wij hebben een prachtige MiniCars baan aangelegd in onze tuin!
De baan is geopend tijdens openingstijden v.d. Vierlinden en je betaald €1,- per rit. Voor kinderen onder 4 jaar moet er een volwassene gezellig meerijden!
Ook de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij zijn geopend!

Meer over minicars baan!
rookvrij-hollandsche-hoeve

rookvrij-hollandsche-hoeve

De Hollandsche Hoeve is voor een groot deel rookvrij, dit is gemarkeerd door blauw strepen op het voetpad, ga jij ook voor een rookvrije generatie?
/
Kijk voor onze 'Corona' huisregels op www.vierlindengoes.nl/corona

Meer over rookvrij-hollandsche-hoeve
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! €17,50 incl. 2 consumpties naar keuze, kinderen betalen dezelfde prijs incl. golf & binnenspelen! Zoet en hartig! Een complete etagère met lekkers!
Reserveer snel via onze site, telefonisch of e-mail!

Meer over boerderij ontbijt en lunch