Een verjaardagsfeest bij de Vierlinden organiseren

Vier je verjaardag bij de Vierlinden in Goes, gezellig met familie, vrienden, kennissen en collega’s.
Nodig ze allemaal uit voor een gezellige borrel met hapjes of voor een buffet of barbecue, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, van een simpel bittergarnituur tot uitgebreide buffetten.

Heeft u iets speciaals te vieren? Dan is het leuk om de feestzaal extra aan te kleden, dit behoord ook tot de mogelijkheden. Ballondecoraties, verse bloemen op tafel, gezellig ingerichte zalen. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en u hoeft alleen maar te genieten!

Verjaardagsfeest

Vier je verjaardagsfeest bij de Vierlinden in Goes

Sommige mijlpalen vragen erom gevierd te worden. Bijvoorbeeld als je je 30ste, 50ste of 80ste verjaardag wilt vieren! Een mooie aanleiding voor een uitgebreid verjaardagsfeest.
In de Vierlinden is er genoeg ruimte voor een feestje.

Bovendien kan de Vierlinden volledig besloten zijn, zo kunt u in alle rust genieten van uw samenzijn. De Vierlinden is smaakvol ingericht en voorzien van veel comfort.
Een betere plaats om quality time door te brengen met uw naasten is er niet!

Vierlinden Nieuws!

Uit eten met pasen

Uit eten met pasen

Kom gezellig uit eten met Pasen in het gezelligste restaurant van Goes, wij serveren een heerlijke paasbrunch. Reserveer snel!

Meer over uit eten met pasen
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! Reserveer snel!

Meer over boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee 2018 gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over ocg trofee