Een verjaardagsfeest bij de Vierlinden organiseren

Vier je verjaardag bij de Vierlinden in Goes, gezellig met familie, vrienden, kennissen en collega’s.
Nodig ze allemaal uit voor een gezellige borrel met hapjes of voor een buffet of barbecue, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, van een simpel bittergarnituur tot uitgebreide buffetten.

Heeft u iets speciaals te vieren? Dan is het leuk om de feestzaal extra aan te kleden, dit behoord ook tot de mogelijkheden. Ballondecoraties, verse bloemen op tafel, gezellig ingerichte zalen. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en u hoeft alleen maar te genieten!

Verjaardagsfeest

Vier je verjaardagsfeest bij de Vierlinden in Goes

Sommige mijlpalen vragen erom gevierd te worden. Bijvoorbeeld als je je 30ste, 50ste of 80ste verjaardag wilt vieren! Een mooie aanleiding voor een uitgebreid verjaardagsfeest.
In de Vierlinden is er genoeg ruimte voor een feestje.

Bovendien kan de Vierlinden volledig besloten zijn, zo kunt u in alle rust genieten van uw samenzijn. De Vierlinden is smaakvol ingericht en voorzien van veel comfort.
Een betere plaats om quality time door te brengen met uw naasten is er niet!

Vierlinden Nieuws!

MiniCars Baan!

MiniCars Baan!

Wij hebben een prachtige MiniCars baan aangelegd in onze tuin!
De baan is geopend tijdens openingstijden v.d. Vierlinden en je betaald €2,- per rit. Voor kinderen onder 4 jaar moet er een volwassene gezellig meerijden!
Ook de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij zijn geopend!

Meer over minicars baan!
Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische scooters huren in Goes!
Wil jij een elektrische scooter huren in Goes voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Reserveer deze dan snel via de reserveermodule!

Meer over elektrische scooters
Voordeelarrangent

Voordeelarrangent

Het meest ideale voordeelarrangement om te gebruiken bij de Vierlinden: €14,50 voor: binnenspelen, eten, consumptie, ijsje & golf, i.p.v. €21,40!

Meer over voordeelarrangent