Familiereunie bij de Vierlinden organiseren?

Gezellig met iedereen bij elkaar voor de jaarlijkse familiereunie?

Organiseer uw familiereunie bij de Vierlinden in Goes en geniet van alle gemakken!  U hoeft zelf nergens meer voor te zorgen. Wij bieden alle mogelijkheden, van een hapje en een drankje tot luxe en uitgebreide buffetten met alles wat daar bij hoort.

Wij zullen er voor zorgen dat u en uw familie een geweldige dag samen hebben. De Vierlinden ligt in het 'groene hart' van de Hollandsche Hoeve, een recreatiegebied waar u tussendoor gezellig een rondje kunt wandelen met de familie. De kinderen kunnen zicht uitleven in de unieke binnenspeeltuin of lekker buiten ravotten op een van de vele grasvelden of in de buitenspeeltuin!

Kortom, een familiereunie organiseer je bij de Vierlinden in Goes, hartje Zeeland!

De familiereunie bij de Vierlinden

Wij bieden alle mogelijkheden

Niet iedereen van de familie woont in Zeeland, wat dacht u dan van een heerlijke Zeeuwse bolus bij ontvangst?

De Vierlinden in Goes heeft met zijn jarenlange ervaring alles in huis om uw familiereunie tot een geslaagde te maken! Genieten van een heerlijke brunch, barbecue of een van de luxe buffetten? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en vele zijn al voor u uitgewerkt.

Loop niet langs, maar kom eens binnen, dan weet u meteen waar uw familiereunie zal beginnen!

 

Vierlinden Nieuws!

Uit eten met pasen

Uit eten met pasen

Kom gezellig uit eten met Pasen in het gezelligste restaurant van Goes, wij serveren een heerlijke paasbrunch. Reserveer snel!

Meer over uit eten met pasen
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! Reserveer snel!

Meer over boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee 2018 gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over ocg trofee