Lekker bijkletsen met je oude klasgenoten op de schoolreunie

Reserveer snel een datum voor een geweldige schoolreunie in Goes!

Op onze mooie landelijke locatie met gratis parkeermogelijkheden zult u ervaren dat het voor iedereen van de schoolreunie een feestje is.
Mooi ingerichte feestzalen en eigen terrassen. Gezellig bijkletsen in de mooie feestzalen, of op de landelijke terrassen met uitzicht op de midgetgolfbaan en kinderboerderij.

De eventueel meekomende kinderen vermaken zich op de diverse speellocaties zowel binnen als buiten. Als jullie voor een buffet kiezen dan mogen ze gratis midgetgolfen.
Tijdens deze dag een heerlijk buffet of een gezellige barbecue? Het kan bij ons allemaal!

Wij verzorgen uw dag compleet, zodat u heerlijk kan genieten met elkaar in een heerlijke landelijke en rustgevende omgeving!
De schoolreunie is wellicht pas compleet met een band of een DJ, natuurlijk zijn prijsafspraken mogelijk zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

De locatie voor het organiseren van een schoolreunie in hartje Zeeland!

Een gezellige schoolreunie organiseren!

Ontmoet je oude vrienden weer op de schoolreunie

Tijdens de schoolreunie gezellig bijkletsen met je oude schoolvrienden en vriendinnen, onder het genot van een hapje en een drankje!

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, van simpel bittergarnituur tot uitgebreide buffeten en barbecues, nodig iedereen uit voor een gezellige middag of avond!

 

Vierlinden Nieuws!

MiniCars Baan!

MiniCars Baan!

Wij hebben een prachtige MiniCars baan aangelegd in onze tuin!
De baan is geopend tijdens openingstijden v.d. Vierlinden en je betaald €2,- per rit. Voor kinderen onder 4 jaar moet er een volwassene gezellig meerijden!
Ook de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij zijn geopend!

Meer over minicars baan!
Elektrische scooters

Elektrische scooters

Elektrische scooters huren in Goes!
Wil jij een elektrische scooter huren in Goes voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Reserveer deze dan snel via de reserveermodule!

Meer over elektrische scooters
Voordeelarrangent

Voordeelarrangent

Het meest ideale voordeelarrangement om te gebruiken bij de Vierlinden: €14,50 voor: binnenspelen, eten, consumptie, ijsje & golf, i.p.v. €21,40!

Meer over voordeelarrangent