Lekker bijkletsen met je oude klasgenoten op de schoolreunie

Reserveer snel een datum voor een geweldige schoolreunie in Goes!

Op onze mooie landelijke locatie met gratis parkeermogelijkheden zult u ervaren dat het voor iedereen van de schoolreunie een feestje is.
Mooi ingerichte feestzalen en eigen terrassen. Gezellig bijkletsen in de mooie feestzalen, of op de landelijke terrassen met uitzicht op de midgetgolfbaan en kinderboerderij.

De eventueel meekomende kinderen vermaken zich op de diverse speellocaties zowel binnen als buiten. Als jullie voor een buffet kiezen dan mogen ze gratis midgetgolfen.
Tijdens deze dag een heerlijk buffet of een gezellige barbecue? Het kan bij ons allemaal!

Wij verzorgen uw dag compleet, zodat u heerlijk kan genieten met elkaar in een heerlijke landelijke en rustgevende omgeving!
De schoolreunie is wellicht pas compleet met een band of een DJ, natuurlijk zijn prijsafspraken mogelijk zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

De locatie voor het organiseren van een schoolreunie in hartje Zeeland!

Een gezellige schoolreunie organiseren!

Ontmoet je oude vrienden weer op de schoolreunie

Tijdens de schoolreunie gezellig bijkletsen met je oude schoolvrienden en vriendinnen, onder het genot van een hapje en een drankje!

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, van simpel bittergarnituur tot uitgebreide buffeten en barbecues, nodig iedereen uit voor een gezellige middag of avond!

 

Vierlinden Nieuws!

Uit eten met pasen

Uit eten met pasen

Kom gezellig uit eten met Pasen in het gezelligste restaurant van Goes, wij serveren een heerlijke paasbrunch. Reserveer snel!

Meer over uit eten met pasen
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! Reserveer snel!

Meer over boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee 2018 gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over ocg trofee