Een afscheidsreceptie bij de Vierlinden

Organiseer een afscheidsreceptie bij de Vierlinden in Goes

Organiseer een afscheidsreceptie bij de Vierlinden in Goes en wij verzorgen alles tot in de puntjes, gezellig met collega's, vrienden, familie uw afscheidsreceptie vieren!
U bent jarenlang in dienst geweest en gaat nu van uw welverdiende pensioen genieten, onder het genot van een hapje en een drankje kunt u samen herinneringen ophalen!

De perfecte afscheidsreceptie in het hartje van Zeeland, bij de Vierlinden in Goes!

Afscheidsreceptie in Goes?

Een gezellige afscheidsreceptie bij de Vierlinden

Wij bieden tal van mogelijkheden om uw afscheidsreceptie in goede banen te leiden, heerlijke hapjes en drankjes verzorgd door onze vakkundige personeelsleden!

Wat dacht u van een heerlijk bittergarnituur of luxe borrelhapjes? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en wij denken graag met u mee betreffende uw wensen!

 

 

Vierlinden Nieuws!

MiniCars Baan!

MiniCars Baan!

Wij hebben een prachtige MiniCars baan aangelegd in onze tuin!
De baan is geopend tijdens openingstijden v.d. Vierlinden en je betaald €1,- per rit. Voor kinderen onder 4 jaar moet er een volwassene gezellig meerijden!
Ook de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij zijn geopend!

Meer over minicars baan!
rookvrij-hollandsche-hoeve

rookvrij-hollandsche-hoeve

De Hollandsche Hoeve is voor een groot deel rookvrij, dit is gemarkeerd door blauw strepen op het voetpad, ga jij ook voor een rookvrije generatie?
/
Kijk voor onze 'Corona' huisregels op www.vierlindengoes.nl/corona

Meer over rookvrij-hollandsche-hoeve
Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! €17,50 incl. 2 consumpties naar keuze, kinderen betalen dezelfde prijs incl. golf & binnenspelen! Zoet en hartig! Een complete etagère met lekkers!
Reserveer snel via onze site, telefonisch of e-mail!

Meer over boerderij ontbijt en lunch