Een afscheidsreceptie bij de Vierlinden

Organiseer een afscheidsreceptie bij de Vierlinden in Goes

Organiseer een afscheidsreceptie bij de Vierlinden in Goes en wij verzorgen alles tot in de puntjes, gezellig met collega's, vrienden, familie uw afscheidsreceptie vieren!
U bent jarenlang in dienst geweest en gaat nu van uw welverdiende pensioen genieten, onder het genot van een hapje en een drankje kunt u samen herinneringen ophalen!

De perfecte afscheidsreceptie in het hartje van Zeeland, bij de Vierlinden in Goes!

Afscheidsreceptie in Goes?

Een gezellige afscheidsreceptie bij de Vierlinden

Wij bieden tal van mogelijkheden om uw afscheidsreceptie in goede banen te leiden, heerlijke hapjes en drankjes verzorgd door onze vakkundige personeelsleden!

Wat dacht u van een heerlijk bittergarnituur of luxe borrelhapjes? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en wij denken graag met u mee betreffende uw wensen!

 

 

Vierlinden Nieuws!

Boerderij ontbijt en lunch

Boerderij ontbijt en lunch

Wilt u op een leuke, gezellige en vooral lekkere manier ontbijten of lunchen? Dan hebben wij een geschikt arrangement! Reserveer snel!

Meer over boerderij ontbijt en lunch
Ocg Trofee

Ocg Trofee

De Vierlinden heeft de OCG-Trofee 2018 gewonnen. Burgemeester Margot Mulder en Gedeputeerde Jo-Annes de Bat hebben de prijs van het OCG uitgereikt.

Meer over ocg trofee
Nieuwe virtuele tour

Nieuwe virtuele tour

Op onze website vindt je een compleet nieuwe virtuele Google tour, kijk eens rond in ons bedrijf en reserveer snel via onze site!

Meer over nieuwe virtuele tour