Personeelsfeest

Personeelsfeest organiseren?

Een personeelsfeest vieren in Goes is ideaal, Goes ligt namelijk centraal in Zeeland. De Vierlinden heeft een uitgebeid pakket aan mogelijkheden voor de invulling van uw personeelsfeest of bedrijfsuitje.
Samen met u zorgen we voor de perfecte uitvoering van uw wensen.

Mogelijkheden personeelsfeest

Daarnaast zijn de mogelijkheden op het gebied van hapjes en drankjes binnen de Vierlinden eindeloos. Van brunch tot een barbecue en van luxe broodjes tot een compleet koud- en warm buffet. We bereiden alles in eigen keuken, voor zowel kleine als grote groepen.

Personeelsfeest tot in de puntjes verzorgd!

Ieder feest is aan te passen naar uw wensen, sfeer en privacy. Onze feestzalen zijn sfeervol ingericht en bieden ruimte aan 250 personen.

Bedrijfsuitje regelen?

De Vierlinden regelt samen met u het bedrijfsuitje!

Tijdens een bedrijfsuitje in de Vierlinden kunnen wij u letterlijk ontzorgen; wij regelen uw bedrijfsuitje tot in de puntjes en bieden veel verschillende arrangementen, waarbij u samen met ons tot een perfecte daginvulling komt voor uw gezelschap.

  • Drankarrangementen
  • Buiten-activiteiten
  • Luxe koud- en warme buffetten
  • Luxe verzorgde barbecue-arrangementen
  • Gegarandeerde privacy
  • Een eigen terras bij uw feestzaal
Activiteiten uitje

Activiteiten uitje

Organiseer een activiteit tijdens uw personeelsfeest, wij bieden in samenwerking met Kanoa alle mogelijkheden voor een perfect verzorgd personeelsuitje in het hartje van Zeeland ofterwel Goes!

Meer over activiteiten uitje
Luxe barbecue

Luxe barbecue

Tijdens een personeelsbijeenkomst of teambulding gezellig bijkletsen rond de barbecue en genieten van het beste barbecuebuffet van Zeeland?

Meer over luxe barbecue
Midgetgolf

Midgetgolf

Midgetgolf is zeer geschikt voor kinderfeestjes, schoolreizen, familiefeestjes, verenigingen en personeelsuitstapjes!

Meer over midgetgolf